19. marraskuuta 2014

Onnenpäivä

Kodalla on tänään ollut kyllä oikea onnenpäivä. Poitsu pääsi nimittäin ekaa kertaa täällä Kajaanissa vapaana mehtään juoksentelemaan. Ja mitäs vielä, eipä sen yksin tarvinnut juoksennella, kun mukana oli kaksi ihanaa lapinkoiratyttöä Kuura, sekä Pihka. Kyseisiä lapinkoiratyttöjä ollaan kerran aikaisemmin nähty koirapuistossa ja nyt sitten lähdettiin ensimmäistä, mutta tuskin viimeistä kertaa yhdessä porukalla lenkkeilemään. Koda viihtyy hyvin lappalaistyttöjen seurassa. Nuorempi Pihka varsinkin herättää Kodassa paljon tunteita, mutta eipä mennä siihen...

Plussakelit yllätti taas, joten saatiin lenkkeillä aika märissä ja liukkaissa tunnelmissa, mutta eipä se koirien menoa ainakaan yhtään hidastanut. Reipas pari tuntia viihdyttiin kierrellen ja kaarrellen mulle ja Kodalle täysin uusissa maastoissa. Mukavaa oli ja kyllä kelpaa Kodan nyt pötkötellä väsyneenä. Tullaan varmasti tapailemaan Kuuraa ja Pihkaa omistajan kera varmasti useamminkin ja sehän varmasti Kodalle passaa!

Noitten koirapuistojen kautta on kyllä kätevästi löytänyt seuraa. Mukava, että Kodallakin riittää kavereita. Eräs ilta se löysi puistosta ihan huippu kaverin itselleen, nuoren Olavi-pojan, joka edusti kleinspitz -rotua. Pojista tuli oitis kaveruksia ja ne kirmailivat puistossa pitkän tovin. Mutta palataanpa kuvin tämän aamupäivän tunnelmiin, vaikka sää ei ollut otollisin valokuvaukselle, niin parit kuvat tuli silti räpsäistyä.

 photo _DSC1734_zpsa3b41d97.jpg photo _DSC1764_zps6346e9e7.jpg photo _DSC1788_zps60339482.jpg

4 kommenttia:

 1. Maija, Kuura ja Pihka19. marraskuuta 2014 klo 16.42

  No löytyihän se blogi muutamalla Google-yrityksellä :D Oli todella mukava reissu ja Koda on varsin hurmaava tyyppi, kiitos vielä! Blogi näyttää eri hyvältä, kyllä sie selvästi hommasi osaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä että löytyi ja kiitos hurjasti kehuista! :)

   Poista
 2. Kiva, että Kodalle löytyi samanhenkistä seuraa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan niin on! On se aina niin ilosta nähdä, kun oma koira saa telmiä muiden kanssa :)

   Poista