2. marraskuuta 2014

Pohjanmaalla

Ihanaa marraskuuta kaikille! Meillä tämä kuukausi vaihtui oikein leppoisissa tunnelmissa täällä Pohjanmaalla, kun tultiin tänne kotikotiin viikonloppua viettämään. Oltiin nyt viime kerrasta viisastuttu sen verran, että en roudannut Kodaa suuna päänä sisälle Theddyn reviirille, vaan lähdettiin heti alkajaisiksi pikku kävelylle yhdessä molempien koirien kanssa. Jälleennäkeminen oli molempien osalta jälleen samanlainen kuin viime kerralla. Theddy olisi käynyt kimppuun kuin yleinen syyttäjä, jos olisi hihnaltaan päässyt ja Koda taas otti "hurjan raivohullun" avosylin vastaan ja oli aidosti iloinen kaverinsa näkemisestä. Pienen kävelyn jälkeen Theddy rauhottui ja päästiin koko poppoo sisälle ilman murinoita. Sisällä ensimmäiset tunnit piti taas olla tarkkana, sillä Theddy piti Kodaa vahvasti silmällä, eikä päästänyt kaikkiin paikkoihin tai äitini luokse rapsuteltavaksi. Loppujen lopuksi tuntien kuluttua sitä alettiinkin taas olla kaveruksia ihan Theddynkin osalta ja poitsut pistivät nukkumaankin vanhaan tapaansa vierekkäin. Seuraavana aamuna olikin tutut aamupainit käynnissä ja muutenkin kaikki aivan kuten ennenkin. Hienot pojat.

Käytiin sitten tottakai juoksuttamassa poikia siellä meidän suosikkimaastoissamme, Houraatissa. Koda varsinkin oli hyvin onnessaan päästessään juoksemaan vapaana metsässä, kun Kajaanissa se pääsee vapaaksi ainoastaan koirapuistossa. Poikien temmellystä ja riemua oli kyllä ilo katsella, mutta nyt taas tuntuu pahalta erkaannuttaa ne jälleen, mutta minkäs teet. Kodasta en onneksi ole huomannut mitään vaikutuksia, vaikka välillä ollaankin täällä ja suurimmaksi osaksi taas siellä. Theddy kuitenkin ottaa raskaammin nämä vierailut ja luulenpa, että taas lopettaa syömisen kun me tänään täältä lähdemme tai toivottavasti ei, mutta senpä näkee sitten. Nyt kuitenkin näihin Houraatin riemukkaisiin tunnelmiin!

 photo _DSC0742_zpsc8e3c609.jpg photo _DSC0705_zps5c0f8d0b.jpg photo _DSC0468_zps70970021.jpg photo _DSC0739_zps5f401824.jpg photo anigif_zps4tbyg7of.gif
PS. Huomatkaa mikä karvajeesus Theddystä on tullut. Ihan jäätävä muhku! Tuntuu että se on pelkkää karvaa koko koira.

5 kommenttia:

 1. Hahaa ihania kuvia, etenkin tuo kakkonen. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos :) Oli mukava päästä kuvaileen pitkästä aikaa ilopilleri Theddyäkin!

   Poista
 2. Ompas ihana, että pojat tuli edelleen hyvin juttuun ja toivottavasti tästä eespäinki tulevat! :)

  Mä kattelin noita kuvia, että onko Theddy lihonnu noi jummetusti?! mut jos se on karvaa nii ohhoh mikä karvaherra siittä on tullu! viettääkö aikaa ulkona? pitäis tuolla turkilla talvi pärjätä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan kamalalta läskikasaltahan se ulospäin näyttää, mutta ei tuo reppana ole läskiä ympärilleen saanut (aina ollut tosi köykänen poika) nyt varsinkaan, kun se lopettaa syömisen lähes kokonaan ainakin viikoksi, kun me Kodan kanssa vierailulta lähdetään. Eli syö tosi huonosti, mutta tuo karva onkin sitten kasvanut räjähdysmäisesti, vaikka se tosiaan viettää aikaansa tavalliseen tapaan sisäkoirana. Uskon, että tää karvan kasvu johtuu siitä pallien leikkuusta, mutta onneksi karvamäärä ei ole vielä ainakaan ollut pojalle haitaksi, että pystyy ihan hyvin hengailla sisällä ym. Melkonen muhku tuo kyllä on... :D

   Poista