8. maaliskuuta 2015

Kotikonnuilla

Tultiin poikaystävän ja Kodan kanssa viettämään mukavaa viikonloppua tänne Keski-Pohjanmaalle, kun piiitkästä aikaa sain töistä viikonlopun vapaaksi. Onhan tää pari päivää mennyt kyllä tosi nopiasti. Perjantai-iltana tosiaan tultiin ja se ilta ja yö menikin sitten villisti kavereiden kanssa. #Peto oli todellakin irti. Lauantai kuluikin asian mukaisesti sängyn pohjalla kuoleman kielissä ihan iltaan saakka ja nyt sunnuntaiaamuna onneksi heräsin taas eloon ja päästiin käymään koirien kanssa kunnon metsäretkellä. Kivaa on ollut, mutta vähän harmittaa kun oli tämmönen näin pikanen visiitti. Tässä kohta täytyy jo matkata takaisin Kajjaaniin, että jaksaa huomenna taas töihin. Onneksi pikkusisko lupasi tulla kyläileen meille ensi viikonloppuna, kun sattuu minulla olemaan taas viikonloppu vapaa. 

Mua vähän jänskätti, että miten Theddy taas ottaa Kodan vastaan, koska oli niin pitkä väli tässä, ettei nähty ollenkaan. Oikeestaan olin aika varma, että se ei taas ensi alkuun päästä Kodaa sisälle jne, mutta sainkin yllättyä. Tultiin Kodan kanssa sisälle ja Theddy murahti vain pari kertaa ja antoi sitten olla! Heti alkoivat touhuta yhdessä sulassa sovussa ja nukkuivat vieri vieren. Ihanat pojat. Niillä on kyllä ollut kiva viikonloppu myös. Tuntuu kyllä kamalalta taas erottaa ne, mutta minkäs teet.

Tässä muutamat kuvat karvamonstereista sotkuisalta metsäretkeltämme. Suihkuun jouduttiin kyllä koko sakki tuon jälkeen, mutta ei se mitään. Saivatpahan pojat ainakin pitää hauskaa ja rymytä metikössä mielin määrin! Toivottavasti päästäis Kodan kanssa taas pian tänne kyläilemään.

 photo _DSC0039_zpshh8jw5hp.jpg photo _DSC0022_zpsb6u0qr6a.jpg photo _DSC0185_zpspy9zepgd.jpg photo _DSC0203_zps8qzps1ty.jpg photo _DSC0237_zps1bq4jeq5.jpg

Ps. Ihanaa naistenpäivää kaikille ihanille naisille!

16 kommenttia:

 1. Kiva, että pojat suhtautui hyvin toisiinsa pitkän tauon jälkeen. Näyttääpä pohjanmaallakin vähälumiselta. On se kevät tulossa selvästi jo koko Suomeen. Suihkuun jouduttiin mekin äsken koko poppoo, kun tuolla kuralätäköissä rämmittiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Kevät tulee rymisten. Täällä Kainuussa tosin luntakin vielä riittää, mutta kokoajan täälläkin hiipumaan päin :)

   Poista
 2. Onpa Theddy kasvattanut muhkean turkin. :D Oikein kunnon karvapallo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sen turkki suorastaan räjähti käsiin todennäköisesti leikkuun johdosta. Turkki muutti laatuaankin semmoseksi järkyttävän herkästi takkuun meneväksi, joten kyllä muuttui helppohoitoinen lapinkoira suorastaan vaativaksi turkkinsa osalta leikkuun jälkeen.

   Poista
 3. Oi että, ihanat kuvat!! :) Kiva, kun pääsit käymään kotona pitkästä aikaa, ja hieno homma että lappalaiset eivät repineet pelihousujaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan! Saapa nähä millon onnistuu seuraava kyläilyreissu suorittaa. Toivottavasti pian kuitenkin :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Lapinkoirat on niin kauniita c:

  VastaaPoista
 5. Moi! Haastan sinut mukaan The Liebster Award-nimiseen haasteeseen! :)

  http://venlaslittlediary.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti haasteesta! Täytyy käydä kurkkaamassa ja kenties toteuttaakin :)

   Poista
 6. Aivan ihana muuten tämä blogin uusi ulkoasu! En oo ehtinyt luettavissa blogeissa pitkään aikaan vierailla niin ei hajuakaan millon oot tämän muuttanut mutta mä huomasin nyt vasta! :D

  VastaaPoista