14. maaliskuuta 2015

Parhautta

Rakas pikkusiskoni saapui perjantai-iltana tänne Kajjaaniin piristämään vapaa viikonloppuani. Koda oli aivan yli innoissaan kun oltiin Jennaa vastassa linja-autoasemalla. Se suorastaan sekosi nähdessään Jennan, vaikka juuri viime viikonloppunahan me nähtiin. Noh, onhan se kiva saada Jennaa tännekin päin vieraaksi. 

Nyt sattui viikonlopuksi vieläpä aivan ihanat ilmat! Aurinko paistaa ja lämpöä on. Käytiin heti aamupäivästä vähän tallustamassa eräällä luontopolulla näin kauniin kevätpäivän kunniaksi ja oikein kivaa oli! Kodakin pääsi vapaana kirmailemaan ja siskon kanssa napsittiin muutamat kuvatkin, kuten huomaatte.

 photo _DSC0012_zpsy99j0nde.jpg   photo _DSC0086_zpsrjltijgj.jpg photo _DSC0050_zpsf0lidbqf.jpg photo _DSC0035_zpsuhmbknto.jpg photo _DSC0029_zpsotb232z8.jpg   photo juoksee_zps1bcbyhr1.gif

Tarkoitus olisi vielä tälle viikonlopulle vähän herkutella, naureskella, rentoutua ja huomenna ajateltiin etsiä joku kiva laavu/kota, johon päästäis makkaroita paisteleen, kun tämän päiväiselle retkelle ei hokattu eväitä ottaa. Siispä saattakin olla, että palaan huomenna uusien retkikuvien kera! Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille.

10 kommenttia:

 1. Oi kun kuulostaa mukavalta ja mahtavaa että sattu vielä näin hyvät säät samalle viikonlopulle :-) Toivottavasti teillä on ollut hauska viikonloppu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tuli hauska ja rentouttava viikonloppu vietettyä, vaikka itse sairastuinkin la-su välisenä yönä ja pienissä kuumehöyryissä tuli sitten tämä päivä vieteltyä. Mutta kyllä tuon pikkusiskon kanssa vietetty aika on aina kultaa :)

   Poista
 2. ää voi vitsi tykkäsin siitä edellisestä ulkoasusta ihan valtavasti mut tätä mie rakastan! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten piristävä kommentti! Kiitos hurjasti :) Tosiaan vähän väriä ja kevään tunnelmaa ajattelin tuoda blogiinkin näin uuden ulkoasun merkeissä.

   Poista
 3. aivan kertakaikkiaan mahtava ulkoasu! oot mun lempibloggaaja(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuren suuret kiitokset kehuista ! :) Lämmittää mieltä.

   Poista
 4. Oi, mahtava tää uus ulkoasu! Ja tosi ihania kuvia, Koda on niin symppis jätkä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitti :3 Koda tosiaan on tommone symppis jäbä ;D

   Poista
 5. Hieno ulkoasu ja mahtavia kuvia! 8)

  http://lifeonearth-marianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista