14. lokakuuta 2015

Mieluisa vieras

Maanantai iltana haettiin linja-autoasemalta koirillekin hyvin mieluinen vieras meille majailemaan muutamiksi päiviksi. Nimittäin pikkusiskoni viettää syyslomaa ja päätti tulla tänne Kainuun pöpelikköön meitä viihdyttämään. Koda oli tottakai haljeta riemusta, kun Jenna asteli sisälle. Rukakin oppi hyvin nopeasti, että Jenna on varsin kiva tyyppi ja nyt Ruka roikkuu Jennassa kokoajan. Niin ja siis ihan kirjaimellisesti roikkuu pienillä naskalihampaillaan. 

Rukalle pyörähti viikkoja täydet kymmenen maanantaina. Tuntuu, että tyyppi käy hullummaksi päivä päivältä. Vauhti kasvaa siinä missä pentukin, eli ihan silmissä. Joka päivä ollaan käyty jossain pöpelikössä energioita purkamassa ja vapaana juoksentelu on tottakai Rukan mielipuuhaa. Luoksetulothan meillä on tällä hetkellä (vielä) ihan priimaa sanoisinko. Jokaista käskyä totellaan aikailematta, mutta saa nähä milloin tuo alkaa temppuilla niissä. Nythän se on vielä niin pieni, kiltti ja viaton.

Tänään käväistiin Rukan kanssa ekaa kertaa Mustissa ja Mirrissä. Pentu oli niin väsyksissä siinä vaiheessa, että sylistä katseli tavaroita, mutta lelujen kohdalla innostui ja olisi varmasti mielihyvin kantanut kaikki kivat lelut kotiin. Ruka sai kuitenkin valita matkaan vain yhden lelun tällä kertaa. 

Viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä pyörähtään kotikonnuilla. Toivottavasti kyläily reissu sujuisi hyvin kaikin puolin. Mutta sitä odotellessa siis!

Kaikki kuvat (c) Jenna Kurtén.

 photo kuva2_zpsd2cjhrbv.jpg photo kuva1_zpsi8yqnyqs.jpg   photo Kuva4_zps5qtae24x.jpg photo kuva6_zpsbp2fvf2g.jpg   photo kuva7_zpsw0kbzqmv.jpg photo kuva5_zpskegxqrot.jpg   photo kuva3_zpsom9ghz16.jpg photo kuva1_zpscchhh88t.jpg photo kuva2_zpsbcumiht5.jpg photo kuva4_zpswpspddv5.jpg photo kuva3_zpszzejesub.jpg photo kuva5_zpsyrdh43gm.jpg photo kuva7_zpsv7jlm4r3.jpg photo kuva8_zpsxyst1vhr.jpg photo kuva6_zpsyrdxgl6c.jpg

12 kommenttia:

 1. Upeita kuvia, taas!:) Miten luulet Teddyn suhtautuvan Rukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :)
   Luulenpa että Theddy on kovin innokas Rukan suhteen. Rukalla on ainakin huomattu olevan luonnetta sen verran, että se pistää kyllä Theddyn aisoihin jos on tarves :''DD Mutta saapa nähdä miten koirat toisiinsa loppupeleissä suhtautuvat!

   Poista
 2. Mahtavia kuvia jälleen kerran! :) On kyllä niin kuvauksellinen parivaljakko! Kyllä näitä kuvia katsoessa silmä lepää :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten suloisia ja pehmoisen näköisiä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii :3 Pentuhan se varsinkin on todella pehmoinen kaveri!

   Poista
 4. Ja taas siellä on rukoileva lappalainen! Aivan todella upeita kuvia jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 5. No voi ei mitä kuvia <3 Vau!!

  VastaaPoista