22. lokakuuta 2015

Tuli ihan puskista

Siis tiedättekö sen tunteen kun ootte tehneet ihan loisto suunnitelmat tulevia vapaapäiviä varten ja ootte niistä ihan intopiukeena. Sitten kun viimein saavutat kauan odottamasi ensimmäisen vapaapäivän ja huomaatkin olevasi yhtäkkiä jossain tappoflunssassa. Siis ihan yhtäkkiä! Mulle kävi nyt niin ja voin kertoo, että fiilikset on suoraan sanottuna aika paskat ja asiaa ei yhtään helpota tieto siitä, että tiedossa ei vähään aikaan ole kahta peräkkäistä vapaapäivää kuten nyt olisi. Elämä ei ole reilua ei.

Suunnitelmat makkaranpaistoretkistä, suursiivouksesta, koirakavereista ja muustakin kivasta vaihtuikin sohvalla makoiluun teekuppi kädessä. Kyllä pistää vihaks. Miks just nyt pitää tulla kipeeks? Tai oishan se pitäny arvata, että tämmönen tauti kohta iskee, kun töissä on ollut paljon räkäsiä lapsia. Eli ei auta nyt kuin tyytyä kohtaloonsa ja sairastaa vapaansa ja pyrkiä työkuntoon viikonlopun vuoroja varten. Niinhän se on, että tosi työmies sairastaa vapailla.

Sairastaminen + pentu = ei niin kiva yhtälö. Taas saa kyllä olla kiitollinen siitä että ei joudu yksin asumaan, vaan on tuo toinen kaksijalkainen auttamassa. Rukasta kun on muodostunut rehellisesti sanoen villein pentu mitä mulla on aikaisemmin ollut. Siis hulluhan tuo on suurimmaksi osaksi. Ehkä se on sitä, että se nukkuu pitkät yöt niin kiltisti, että päivisin energiaa riittää aivan liiaksikin. Kokoajan pitää olla jotain pahuutta tekemässä, jos ei Koda tai me kaksijalkaiset jakseta leikkiä ja temppuilla. Luovuus on on kyllä kovilla, kun tuolle täytyy olla kaikenlaista kokoajan keksimässä ja nyt sairaanahan sitä ei hirveästi jaksa eikä pysty. Onneksi on tuo aidattu takapiha, jossa ipana saa vetää rallia mielin määrin. 

Laitetaanpas tätä sairaan tuskaista postausta piristämään parit kuvat viime viikonlopulta, kun käytiin juoksentelemassa ihanan Hupi-setterin kanssa. Ja toivotaan, että tämä tauti lähtisi minusta yhtä nopeasti kuin tulikin!

 photo 12171137_10205101976008570_1240957028_o_zpsbywsoobz.jpg photo 12169231_10205102020089672_2105104405_o_zpsstvk8l6c.jpg photo 12169531_10205102017969619_355727612_o_zpsdiciqklp.jpg photo 12170952_10205102018209625_48048209_o_zpsmxol5qbh.jpg

6 kommenttia:

 1. Voi höh, kurja kuulla, että lenssu iski :( Tuttu tunne tuo viikonloppusairastelu, sitä on tapahtunut omallakin osalla muutaman kertaa nyt syksyn aikana, kunnes tulin kipeäksi sit ihan kunnolla! Ei muuta kuin netflixiä ja kuppi kuumaa, kyllä se siitä lähtee :) PS. Uusi ulkoasu on tosi kiva! Tulee jotenkin syksyinen/jouluinen fiba :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tyrnimarjojen ahmiminen vei pahimman flunssan tiehensä jo ihan parissa päivässä! Tänään olo ollut jo niin hyvä, että töissä jaksoi koko päivän ihan virkeänäkin jopa ;)
   Ja kiitos paljon ulkoasun kehaisusta! Yritin keksiä jotain hirmuisen hienoa ja luovaa, mutta tyydyinkin sitten tämmöiseen varsin simppeliin ja siistiin, mutta jotenkin tykkään tästä. Mulla on ollut alusta saakka blogissa tapana vaihdella ulkoasua ihan jokaisen vuodenajan mukaan, eli neljä kertaa vuodessa. Nyt kuitenkin oon pyrkinyt tekemään ulkoasun vaihdokset vain kaksi kertaa vuodessa, eli syys/talvi ja kevät/kesä -ulkoasut.

   Poista
 2. Kiva uusi ulkoasu, ihanat värit! :)

  Koirat ja sairastaminen ei ole mikään mahtavin juttu. :D Multa leikattiin umpisuoli pois pari vuotta sitten ja voin kertoa, ettei vilkas beaglen pentu ja labbis mitenkään tehneet leikkauksesta toipumisesta helpompaa. Mahtavaa sen haavan kanssa yrittää köpötellä, kun kaksi koiraa on narun päässä ja pakkohan sitä pentua oli ulkona käyttää kerrostalon viidennestäkin kerroksesta. :D

  Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon!
   Umpisuolen leikkaus kuulostaa jo itsessään niin karmivalta, saatikka sitten siitä parantuminen kahden koiran kanssa, joista toinen on pentu... :D JA vielä kerrostalon viideskerros... siis ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa!!

   Poista
 3. Voi ei sulle on tullut lapsikoira?! Miks oon näin jäljessä :'D Sympatiani sairastamisen kanssa, mäkin oon just nimenomaan tappoflunssassa täällä </3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tuo lapsikoira tässä jaloissa pyöriny jo muutamia viikkoja! ;)

   Poista