27. helmikuuta 2013

ÄÄK! Tappaja talitintit.

Näistä ainaisista koira aiheisista postauksista sivuten, päätin nyt purkaa teille yhden suurimmista peloistani. Ei, en pelkää hämähäkkejä ja muita pikku ötököitä, kuten monet tytöt/naiset. Pelkoni kohde on toki myös elollinen olio, mutta isompi kuin hyönteinen. Itseasiassa nämä minua hirvittävät oliot syövät hyönteisiä. Ja kamalinta niissä on se, että ne osaavat lentää. Voi kyllä, kyseessähän ovat LINNUT. Talitintit, lokit, pääskyset, pulut, sorsat, joutsenet, västäräkit.. kaikki nämä lentävät oliot kammottavat minua suuresti.

Mieleeni juolahti kirjoittaa tästä aiheesta, kun tässä tietokoneella istuskelen niin minulla on suora näköyhteys pihamme lintujen ruokintapaikalle. Pikkusiskoni tykkää kuvailla ruokailevia talitinttejä ja päätin itsekkin rohkaistua ja kuvailla näitä iljettäviä tinttejä.
Katsokaa nyt, nämä talitintitkin ovat täysiä petoja! Hirveitä petoja.

 photo IMG_5933_zpse9bd890b.jpg

 photo IMG_5944_zpsb9ed2c11.jpg

 photo IMG_5961_zps5b41f286.jpg

 photo IMG_6019_zpsc4f888c2.jpg

 photo IMG_6016_zps3322acf8.jpg
Hirmuiset pedon kynnet!

En tiedä mistä kammoni lintuja kohtaan on lähtenyt. Tuntuu, että olen kammoksunut niitä aina. Niiden ulkomuoto ja arvaamaton olemus pelottaa minua. Ja kun niitä on niin hirvittävän paljon! Ties vaikka jonakin kauniina päivänä ne keksisivät hyökätä ihmiskunnan kimppuun. Kyllä, minulla on liian vilkas mielikuvitus. Varsinkin tälläisissä pelottavissa asioissa.

Kyllä minä noista lintujen keväisistä viserryksistä pidän. Tälläkin hetkellä kuuluu tappaja talitinttien laulua, mutta kunhan pysyisivät kaukana minusta..

Viime kesänä koin kauhun hetkiä, kun olin Kodan ja poikaystäväni kanssa läheisellä meren rannalla. Istuimme laiturin päässä ja nautimme ihanasta kesäpäivästä. Yhtäkkiä Koda juoksee kaukaa kohti laituria muutama hullu pääskynen perässään. Siis nuo hullut linnut yrittivät hyökkiä Kodan kimppuun ja tekivät armottomia syöksyjä kohti koiraa ja huusivat kuin hullut. Koda yritti kirmata luokseni turvaan, mutta voitte vaan kuvitella kuinka kauhuissani itse olin. "KODA ÄLÄ TULE TÄNNE. NE LINNUT SEURAA SUA!" Tilanteesta kuitenkin selvittiin, mutta niin ne nämä linnut onnistuivat häätämään meidät pois rannalta.

Noh, mutta ei auta kuin toivoa, että tämä lintukammoni ei tästä ainakaan pahene. Vielä kun kuitenkin pystyn elämään lintujenkin olemassa olosta huolimatta. Olisi kyllä hirveää jos pelko pahenisi ja en pystyisi kesäisin liikkua ulkona, koska pelkäisin.6 kommenttia:

 1. Jee sielunsisko! Luulin jo olevani ainoa ihminen maailmassa joka pelkää lintuja kuollakseen. Ne nyt vaan on rumia, ilkeitä, arvaamattomia ja ne tuijottaa aina ikkunasta... Hyi jotain lintuja! :D

  VastaaPoista
 2. mun päälle käynyt useestikkin lokki kun suojelee pesäänsä, ei niitä tarvitse pelätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän niitä varmaan tarviskaan, mutta minkäs teet kun pelkäät :'D

   Poista
 3. Otsikon perusteella jo tiedät jutun tappaja-tiaisista, mutta ajattelin silti linkata, jos joku ei tiedä. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288538104290.html?pos=alista-1

  Pesäänsä suojelevat linnut on kyllä vähän kammottavia, lähinnä siksi, että pelkään paskavyöryä niskaani (mm. lokit harrastaa tätä). Suomessa tietääkseni ihmisten kimppuun käy vaan varis, lokki ja jotku pöllöt. Kaikki poikasia suojellakseen (tosin lokki saattaa myös varastaa ruokaa, mutta ei se sillon sua noki). Tuskin minkään suomalaisen linnun hyökkäyksestä jää kenellekkään liikkumaan kykenevälle ihmiselle mitään muuta kun yksi naarmu kynnestä ja sulka hattuun, mutta ymmärrän kyllä lintukammon. Uhka joka liikkuu monta kertaa kovempaa ja voi hyökätä mistä suunnasta tahansa.. Angrybirdsit ja Hitchcockin linnutkaan ei varsinaisesti varmaan auta asiaa. :---D

  Itse pelkään onneksi vain ampiaisia, joten saan talvisin hengähtää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aivan totta turiset.
   Minä taas en kammoksu ampiaisia laisinkaan, tiedä sitten mistä johtuu. Niistähän nyt kuitenkin on enemmän vaaraa kuin linnuista.

   Poista