14. helmikuuta 2013

Ystävät ovat rikkauteni.

Hyvää ystävänpäivää kaikille! :)
Hih, olipas tänään mukava verestää vanhoja hyviä muistoja ala-aste ajoilta. Nimittäin tänään ystävänpäivän kunniaksi oli ala-asteella perinteisesti rusettiluistelu (olen siis työharjoittelussa ala-asteella, jos joku ihmettelee). Lapsukaisille sai hampaat irvessä sitoa luistimia jalkaan ja sitten päästiinkin jäälle. Musiikkia soi kaijuttimista ja hauskaa oli. Työpäiväkin päättyi vähän aikaisemmin, kivaa.

Koirienkin kanssa ollaan ystävänpäivää vietetty täällä kotosalla. Molemmat pojat saivat uudet lelut ystävänpäivälahjoiksi ja niitä ollaankin sitten retuuttettu pitkin taloa...

 photo DSC08927_zps0058efdc.jpg Koda esittelee Herra Pupun..

 photo DSC08921_zpsa644debb.jpg... ja Herra Siilin.

 photo DSC08828_zps006dc960.jpg
Herra Pupu saikin heti suuren suosion ja koki kovia, mutta ehjä se vielä on!
 photo DSC08833_zps7a37ee63.jpg


 photo webcam-toy-photo6_zps29d49d2e.jpg
Tottakai piti ystävänpäivän kunniaksi myös ottaa kunnon kaverikuvat molempien poikien kanssa! :D
 photo webcam-toy-photo10_zpsdfd32f06.jpg

Tässä jonkun ajan päästä lähetäänki sitte karvanassujen ja poikaystäväni kanssa kunnon metsälenkille ilakoimaan! Mutta ennen sitä pientä mainostusta;

Osallistuin "Bea The Shepherd" nimisessä blogissa loistavaan arvontaan, jossa palkintona on banneri omaan blogiin tai kotisivuille tms. Joten suosittelen lämpimästi, että käykäähän tekin koittamassa onneanne osoitteessa; Bea The Shepherd.

Ja muistuttaisin vielä, että edellisessä postauksessani teillä on mahdollisuus vielä lähettää kommentteihin kysymyksiä, joihin haluatte minun vastaavan! Odottelen vielä jonkin aikaa, että kysymyksiä saadaan muutama lisää, ennenkuin alan vastailla niihin.
Kiitti ja kuitti.

2 kommenttia: