6. helmikuuta 2013

Mielikuvituksen voima tekee meistä rajattomia.

 photo puss_zps74176899.jpg
Tättärää. Temppuja temppujen perään. Viimepäivinä ollaan molempien koirien kans otettu asiaks opetella uusia temppuja. Niin hyödyttömiä kuin hyödyllisiä.. Enemmän ehkä tuota ensimmäistä, mutta tärkeintä, että on yhteistä puuhastelua ja hauskaakin! Esimerkiksi Theddyn kanssa ollaan harjoteltu loikkimaan pikkusiskoni selkään!? :-D Tästä ja muista temppuilusta videokoostetta luvassa alempana.

 Noiden temppujen keksimisessä vaaditaan kyllä kekseliäisyyttä ja luovuutta. Varsinkin sitten, kun tuntuu, että kaikki on jo opetettu. Näin äkkiseltään kun miettii niin Kodankin "turhien" temppujen osaamislistaan kuuluu mm. pallon vierittäminen, lelujen heitteleminen, kuolleen leikkiminen, pussaaminen, pullon kaataminen,  maan/lattian kaivaminen, peruuttaminen seuratessa, piiloon meneminen, jalkojen välissä kävely eteen ja taakse, viltille meneminen ja vaikka mitä muuta pientä hauskaa. Meille saa halutessaan toki ehotella temppuja mitä voitais jommankumman kans harjotella!

Theddyn kanssa treenatessa on yksi suurehko ongelma.. nimittäin jäbä on semmonen peto, että palkatessa se tuumaa viedä koko käden mukanaan. Aina on sormet verillä, kun sen kanssa on touhannu. Yritetty on rauhoittaa meininkiä, mutta eipä se oo hirmusesti tuottanu tulosta. Se ei oikein hallitse hampaiden käyttöään. Noh, harjoitus tekee mestarin.





Perjantaina oliski sitte jälleen kerran vapaa päivä, joten odotettavissa on metsäretkeilyä. Uusi tutkittava metsäkin on jo valittu, joten perjantaita odotellessa!

4 kommenttia:

 1. ääh haluisin omanki koiran opettaa hyppään selän päälle mutta rakenteeltaan semmonen ettei pysty :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään Kodalta onnistuisi moinen temppu. Sillä ei rohkeus riittäisi, eikä kyllä olis niin taitava, että tuohon pystyisi, mutta Theddy on melkonen kissa ja pystyy vaikka mihin :D

   Poista
 2. Moikka! Olet osallistunut molempiin arvontoihin! :) En ole julkaissut arvontaan osallistuneiden kommentteja vielä. Saanko vielä s.posti osoitteesi, jotta saan sinuun helpommin yhteyttä jos onni osuu kohdallesi :) Koitin sitä jo etsiä profiilistasi, muttei osunut silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! :D No hyvä tietää! s-posti osoitteeni on; jannssku@hotmail.com ! Voisin sen tuonne profiiliinikin tunkea, että sieltäkin löytyisi.

   Poista