5. maaliskuuta 2013

Älä pelkää, se ei välttämättä koidu kuolemaksi.

Huhhelihui. Jos tylsyys voisi tappaa, olisin kuollut tänään. Jouduin nimittäin viettää vapaapäivää työharjoittelusta, koska aamulla olin niin kipee ja huonovointinen. Tosin ei sitä kuitenkaa tainnu mikää tauti iskeä päälle, vaikka olin aivan varma siitä. Nimittäin nyt on aivan loistokas fiilis, eikä mistää huonosta olosta tietoakaan. Ehkä siis selvisin säikähdyksellä.

Tämä päivä on kyllä kokonaisuudessaan ollut tylsyyden multihuipentuma.. ei kerrassaan mitään tekemistä!
Suurimmaksi osaksi päiväni on kulunut pelatessa tätä..

 photo farmville_zps8332ffff.png
FARMVILLEE.. jeij..

Onneksi tosiaan koin tämän pika parantumisen ja huomenna pääsee taas touhuaan muksujen kanssa ja laskemaan 1+1 laskuja! Juuri tämmösinä tylsinä sairas päivinä sitä huomaakin, että kuinka paljon sitä viihtyykään oikeasti koulussa/työharjottelussa/jossain muualla.

Ja asiasta kolmanteen. Rakkaitten koirienkin kanssa tuntuu järki lähtevän. Ovat nimittäin molemmat nyt umpi rakastuneita naapurin, eli hyvän ystäväni juoksuiseen narttu koiraan. Theddylläkin nyt ensimmäistä kertaa hormoonit hyrrää ja voi huhhuh mitä meininkiä. Tässä on molemmat pojat paastonnut ruuasta jo ainakin 2 päivää. Edes nakit palkkana ei kelpaa. Theddy ulvoo/ulisee/haukkuu/vinkuu/itkee/marisee/vikisee 24/7. Ja sekös vasta sitten hermoja koetteleekin. Lenkillä ei kummallakaan ole korvia ja merkkailla täytyy joka puskaan. Koda nyt ei niin paha hormooni hirviö ole verrattuna Theddyyn. Noh, mutta eipä auta valitella. Pakko vaan sietää tuota käytöstä ja eiköhän se pikkumiehelläkin pian mene jo ohitte.

Tähän loppuun heitän vielä muutaman kuvan mun ja Kodan päiväunista yhdessä sängyn alla.. pusspuss.
 photo DSC00675_zps3e4d9051.jpg

 photo DSC00696_zps822d984f.jpg

 photo DSC00709_zps20d6d770.jpg

4 kommenttia:

 1. Sekopäitä kaikki. Sä ja koirat. :) rakkaudella<3

  VastaaPoista
 2. voi että mitä kuvia (; Meilläkin on 2 hormoonihullua! Ja ääh siis molemmat vinkuu ja ulisee ja hyppii ovia vastan! -.- ei kestä. Jopa yöllä uikataan, toinen menee aina kuralle ja ruoka ei kelpaa päiviin. Ja ainiin! Korvat unohtuu täysin! :D muuten ihania mutta juoksut ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joku muukin tietää tunteen kun on kaksi hormoonihirviötä talossa :D Ei se ihanata ole.

   Poista