23. maaliskuuta 2013

Perhe on paras.

Nyt on Kärkkäisen reissulta kotiuduttu ja olipas hupaisaa! Oikein piristävä reissu. Itsellä tarttui kaupasta matkaan tämmöstä tavaraa;

 photo DSC01914_zpsa76b2ab6.jpg

 • Tuommonen ihan simppeli neule.

 photo DSC01933_zpsf02f576a.jpg

 • Tosi kivat miesten farkut.

 photo DSC01874_zps3e864c71.jpg

 • Kauhia kasa irtokarkkei.

 photo DSC01880_zps3f4bd416.jpg

 • Ja tottakai koirillekki paljon namusia.

Ja noitten ostosten lisäksi vielä ostoskassistani löytyi ihanan pirtsakoita sukkia, sekä kiroileva siili rintsikat. Ja rahaahan paloi vain alle 30euroa! Jeij.

Shoppailun jälkeen käytiin tankkaamassa itsemme Scan burgerissa. Läskeilin oikein urakalla, mutta kerrankos sitä!

Reissun aikana sain taas todeta, miten ihana perhe minulla onkaan. Me ollaan niin tiivis ja läheinen poppoo. Meillä on aina sika hauskaa yhdessä ja me tykätään touhuta yhdessä. Meillä on kaikilla samanlainen outo huumori, jota tykätään viljellä. Nytki tuntu, että jotkut ihmiset kummasteli meitä, kun kovaan ääneen väännettiin räkänaurua, koska säikytettii äiti kumisella rotalla! Noh, saahan sitä toljotella jos tykkää.
Niin ja hei! Meil on myös kaikil tosi samanlainen musamaku. Automatkallaki kailotettii kaikki yhdes eribiisei ja juotiin samasta limsatölkistä.
Kyllä saa olla kiitollinen, että on näin ihana perhe suotu :)

Mutta eipä mulla muuta nyt tähän väliin. Seuraavaks sitte vähä lenkkeileen ja saa nähä mitä menoo illaks löytyy (;

6 kommenttia:

 1. Aww, sulonen koira.♥
  Ja säki oot tosi kaunis. :)

  piitturas.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. hiih<3 Meidänki perheelle tosi läheiset välit, eritoten siskoillani ja mulla, kerrome toisillemme kaiken, ainakin niin oletan xD. Jotkut tosiaan ihmettelevät miten tiivis perhe meillä on mutta minä rakastan sitä<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! :) Monet ihmettelevät myös meidän perheen läheisiä välejä. Ja sitäkin, että tiedämme aina tasan tarkkaan missä kukakin on ja mitä tekee. Kenties tämä tiiviys johtuu siittä, että meillä on toosi pieni talo ja ollaan siksikin niin tiiviisti yhdessä.

   Poista
 3. ps: Sopii sulle noi kuteet!

  VastaaPoista