7. heinäkuuta 2013

10 parasta blogia!

Huhhui! Kylläpä on vierähtänyt sunnuntaista useampi tovi selaillen blogeja, joita oltiin linkitetty oikein kiitettävä määrä "linkitä blogisi" -postaukseen. Kiitos kovasti kaikille linkittäneille! Löysin mukavasti myös uutta lueskeltavaa, mikä tässä koko hommassa olikin tarkoituksena. Kaikista näistä hienoista blogeista jouduin kuitenkin raakasti valitsemaan ne kymmenen parasta ja tehtävä oli tajuttoman vaikea oikeasti! Varsinkin siis laittaa järjestykseen juuri ne kymmenen mieluisinta blogia, mutta selvisin tehtävästä silti ja tässäpä esittelen ne parhaat:

10. Spaniel power
Ihana blogi, joka kertoo koiranpennun odotuksesta ja sen tuloon valmistautumisesta. Seassa myös juttuja muustakin elämästä kuvien kera. Eli juuri juttuja minun makuuni! Blogin ulkoasu on ihan ok. Ei huono, mutta voisi olla parempikin. Postaukset ovat tosiaan monipuolisia ja niissä oleva teksti selkeää ja hyvää luettavaa. Itse tykkäisin kuvista enemmän, jos olisivat isompi kokoisia, mutta meneehän se noinkin. Kaiken kaikkiaan mukavan oloinen blogi ja mielelläni jäin seurailemaan ja odottamaan, että pentu kotiutuu! :)

9. Blonde culture
Törmäsin tähän blogiin ensimmäistä kertaa ja kiinnostuin kyllä oitis, vaikka en välttämättä useasti tämäntyyppisiin blogeihin hurahdakkaan, sillä tämmöset muoti yms. jutut eivät yleensä sytytä minua lainkaan, mutta tässä blogissa oli jotain, mikä kuitenkin herätti kiinnostukseni. Persoonallinen ja superkaunis tyttö kirjoittaa blogiin omasta elämästään. Ulkoasu on simppeli ja siisti, ehkä jää omaan makuuni hitusen tylsäksi, mutta eipähän ainakaan ole sekava millään lailla! Blogin sisältöä tutkaillessa huomasin, että postauksia ei hirveän nopeaan tahtiin tule. Itse tykkään kyllä ehkä enempi blogeista, jossa postauksia tulee tiuhempaan tahtiin, mutta eipä se niin iso juttu ole! Mutta mutta, kokonaisuudessaan lukemisen arvoinen blogi!

8. Baby Bonbon
Tämän blogin lukijalistalla olenkin ollut jo hieman kauemminkin. Elikkäs.. tämä blogi kertoo nuoren naisen elämästä ja odotusajasta, sekä blogissa vilahtelee välillä myös nelijalkaisia otuksia. Tämäkään ei välttämättä ole ihan sellainen tavanomainen blogi, jota tykkään seurailla, mutta todella hyvin olen viihtynyt lukijana. Ulkoasuja on ollut muutamia ja ne ovat aina olleet todella suloisia ja selkeitä, kuten myös tämänhetkinenkin. Postauksia tulee ihan sopivaan tahtiin ja ne ovat monipuolisia ja hyviä. Tekstiä löytyy yleensä paljon ja hyvää sellaista, toki kuviakin on! Siispä tykkään kyllä kovasti tästäkin blogista :)

7. Tessun ja Muksun blogi
Tämä blogi olikin minulle ihan uusi tuttavuus, mutta oikein mukavaa, että törmäsin tähän! Sillä minuahan toki aina kiinnostaa lappalaiskoirista kertovat blogit. Tässä ensimmäisenä huomion kiinnitti tosi kiva ulkoasu. Banneri on hieno ja muutenkin blogi vaikuttaa oikein selkältä ja siistiltä. Blogin sisältö on siis koirapainotteista ja kertoo näiden kahden suomenlapinkoiran arjesta. Postauksista sen verran, että omaan makuuni tekstiä saisi olla ehkä enemmän ja kuvat isompi kokoisia. Mutta mutta.. jäinpä kuitenkin seurailemaan näiden kahden karvakuonon elämää.

6. Pöllömafia
Tätä blogia olenkin salaa seuraillut aina silloin tällöin, mutta sainpas nyt itseni liitettyä ihan lukijaksikin. Eli tästä blogista löytyy ainakin mitä hienonpia lintukuvia, nimittäin kirjoittaja rengastaa lintuja ja kuvaileekin niitä otuksia samalla. Itseäni on alkanut myös kiinnostaa lintujen kuvaus hiljattain (kun huomasin pääseväni lintupelostani pikkuhiljaa niitä kuvaamalla), joten tämä blogikin herättää kovasti mielenkiintoa. Eli ei tosiaankaan mikään perus massablogi. Toiseen samantapaiseen en ainakaan vielä ole törmännyt! Ulkoasu on hyvin tehty ja sopii hienosti. Ainoana harmi puolena on, että postauksia tulee harvakseltaan ja itse niitä aina innoissani odotan, mutta ainahan se odotus palkitaan.

5. Tassujen tahdissa
UPEA ulkoasu täytyy kyllä ihan ensimmäisenä myöntää. Kenties paras mihin olen koskaan törmännyt. Iskee kyllä minuun ihan täysillä. Niin ihana, siisti ja kaunis! Kaikki sopii yhteen niin hyvin. Hienoa työtä. Tämä blogi kertoo siis aivan ihanista freteistä, sekä yhdestä vähän isommastakin elukasta, eli koirasta. Eläinten, sekä itse kirjoittajan esittely sivut ovat todella mainiot ja kattavat. Hyvää tekstiä löytyy myös postauksista hienojen kuvien kera. Tuo sivussa oleva "fretti info" on tosi hyvä ja kätevä idea! Huonona puolena mainittakoot nyt sen, että postauksia ei taida ihan hirveän tiuhaan tahtiin tulla ja kuten aikaisemmin jo mainitsin, niin itse tykkään lueskella blogien postauksia usein, mutta siis kokonaisuudessaan tämä on oikein mainio blogi!

4. Hirmuriesan matkassa
Tämä blogi onkin minulle jo ennestään tuttu. Olen ollut lukijana jo jonkin aikaa, ja tykännyt olen kovasti! Blogi kertoo siis super ihanasta tervu pennusta, Riesasta. Ulkoasu on kovasti minun mieleeni. Ihanan pirtsakka kokonaisuus ja banneri on tosi hieno, tykkään! Postauksista löytyy oikein paljon koiramaista menoa ja meininkiä, sekä mitä hienompia kuvia koiruuksista. Innolla saa aina odottaa uusia postauksia ja tätä blogia on tosiaan ilo seurailla :)

3. Auringonkeltainen jellona
Tämä ihana blogi ylti siis pronssi sijalle tässä skapassa. Tätäkin olen seuraillut lukijana jo kauemminkin. Blogia kirjoittaa todella nätti tyttö ihanalla omalla tyylillään. Blogi herättää kovasti mielenkiintoa, sillä se ei ole tavallinen "tein sitä ja tätä ja tuota tämän ja tuon kanssa.." -tyylinen vaan kirjoitustapa on erilainen. Tekstiä lukee siis oikein mielellään ja kuvatkin ovat oikein hyvä laatuisia. Postauksiakin ilmestyy ihan mukavaan tahtiin, jes! Ainut mitä jään kaipaamaan, on jonkinsortin esittely sivu itse kirjoittajasta. Mutta suosittelen kyllä ehdottomasti vilkaisemaan tätä blogia! :)

2. Tassujen kertomaa
Tämä ihana blogi onkin ollut jo pitemmän aikaa lukulistani suosikkeja! Blogi kertoo suloisien koiruuksien, Tuiskun ja Lissun puuhasteluista. Blogin ulkoasut ovat aina olleet minun mieleeni, kuten tämä nykyinenkin. Todella hieno! Kaunis ja siisti. Koirista löytyy todella hyvät ja kattavat esittely sivut, jotka ehdottomasti plussaa. Postauksia tulee ihan hyvään tahtiin ja ne sisältävät selkeän tekstin lisäksi upeita kuvia näistä ihanista koiraneideistä. Uusia postauksia odottaa aina innolla ja sekin jo kertoo, että hyvä blogi kyseessä! :)

1. Iltateellä
Tälle ykkössijalle kipusi tälläkertaa blogi, joka oli uusi tuttavuus minulle. Jotenkin silti tuntuu, että olen joskus käynyt tätä ohimennen vilkaisemassa, mutta en ole ihan varma.. noh, mahtavaa kuitenkin, että törmäsin tähän nyt uudelleen! Olenkin jo pitemmän aikaa etsiskellyt oikeasti mielenkiintoista ja hyvää valokuvausblogia, mutta en ole millään tahtonut sellaista löytää, mutta tosiaan.. enään ei tarvitse etsiä. Tässä blogissa ulkoasu on hyvin onnistunut, hieno ja selkeä, tykkään kovasti. Blogi sisältää mitä hienonpia kuvia, joita todellakin katselee mielellään ja tekstiäkin löytyy aina sieltä täältä, kivaa! Kokonaisuudessaan toodella mainio blogi, suosittelen! :)

Olipas siinä tosiaan urakka selailla kaikki blogit yksikerrallaan läpi, mutta homma on nyt hoidettu ja olihan tämä kivaa! Älkäähän kukaan ottako nokkiinne arvosteluista, tai siitä, ettei juuri teidän blogi yltänyt listalle, mutta tosiaan nämähän ovat vain minun mielipiteitäni :)

14 kommenttia: