15. heinäkuuta 2013

Luonto on paratiisi.

Aamuviiden aikaan kaikki on kaunista ja rauhallista.

 photo IMG_3614_zpsf9d486b3.jpg

 photo IMG_3611_zps0e9b82cd.jpg

 photo IMG_3601_zpsc68c0694.jpg

 photo IMG_3592_zps701e7127.jpg

 photo IMG_3605_zps7238340e.jpg

 photo IMG_3625_zps2e4babde.jpg

 photo IMG_3643_zpsba78482b.jpg

Lintujen kuvaaminen on saanut minun lintukammoni haihtumaan, ainakin hieman. Aikaisemmin kammoksuin noita siivekkäitä kummajaisia, enkä olisi voinut uskoa, että joskus lähden vartavasten niitä kuvaamaan aamutuimaan. Nyt osa heistä on jopa minun mieleeni söpöjä. Kuten esimerkiksi tuo mustakurkku-uikun raitapää poikanen, tuossa viimeisessä kuvassa. (kyllä.. olen myös kiinnostunut linnuista niin, että olen alkanut tunnistamaan lajeja ja hankkimaan niistä tietoja.) Olisi tehnyt niin mieli kaapata tuo suloisuus syliin. Jotenka.. suosittelen kokeilemaan! Jos pelkäät jotain.. hyönteisiä, lintuja, koiria.. mitä vain. Niin kokeile tutustua niihin kameran ja kuvauksen kautta. Varsinkin jos valokuvaus on lähellä sydäntäsi. Minulle tämä tekniikka ainakin näyttää toimivan loistavasti!

4 kommenttia:

 1. He-heei, tosi hienoa että olet löytänyt tavan päästä lintukammostasi eroon! :) Rantasipikuva on kiva!

  Ja kiitos vinkistä. Tarvinee hommata macro-lasi, jos vaikka soveltaisi tuota vinkkiä hämähäkkeihin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kehusta! Rantasipi oli melkosen nopia liikkeissään, joten ei mikään kaikista helppoin ikuistaa kameralle!

   Haha, nonni.. ei siis muuta kuin macro-lasi tilaukseen (;

   Poista
 2. Kivoja kuvia, mutta kärsin pahasta lintukammosta! Kaikki siivekkäät, öyh, varsinkin kun joku lokki liitää suoraa kohti, kääk :'D Blogin banneri on muuten hieno :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon kehuista! :)
   Kyllä itteekin vielä kauhistuttaa justii kohti lentävät linnut ja lokitpa varsinkin, mutta ei läheskää enää niin paljoa kuin ennen!

   Poista