25. heinäkuuta 2013

Shoppailu tekee hyvää mielelle?!

Kuuma. Hiki. Tuskan hiki. Kiertelet ja kaartelet. Mitään ei löydy, vai löytyykö sittenki? Tuntuu ku hikoilis ku pieni sika, vaikka siat ei ees hikoile, mutta silti. Ravaat paikasta A paikkaan B ja ehkä vielä C, D, E...
Oi kyllä, olin tänään siis shoppailemassa kaupungilla siskoni kanssa ja joku varmasti muistaa minun aijemminkin maininneen, että en ole shoppailu ihmisiä. Silti sitä taas mentiin tuhlaamaan rahaa. Miksi?
Sanotaan, että shoppailu tuottaa hyvää oloa, mutta minä en mene siitä takuuseen. Nytkin mulla on kauheen ristiriitaset fiilikset mun ostosten suhteen. On ihanaa, kun sai uusia vaatteita, jeij! Mutta oisinko mä välttämättä tarvinnu niitä? Oisko rahaa voinnu käyttää johonki parempaan? Ja innostuin jopa tilaileen netistäkin lisää vaatteita.. Ohhoh. Nojaa, kenties tämä riittää taas vähäks aikaa ja ehkäpä sitä ei sais miettiä liikaa (sorrun usein liikaa mietiskelyyn, joka tekee aina kaikesta hankalaa). 
Siispä nautin nyt uusista paidoistani täysin rinnoin! :)

 photo DSC01527_zpsbae13bef.jpg

 photo DSC01730_zps89d781e9.jpg

 photo DSC01648_zps2a7850c1.jpg

Tekeekö shoppailu hyvää teidän mielelle? Vai samaistutteko minun fiiliksiini?

10 kommenttia:

 1. mää ainaki rakastan ostella uusia vaatteita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni :) Mä en rakasta, mutta en myöskään vihaa!

   Poista
 2. Kiva blogi sulla:3 kurkkaatko mun?;)
  http://uitettukoira.blogspot.fi/
  http://turpaterapia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Haastoin sut! (:
  http://ninzauslife.blogspot.fi/2013/07/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij! Kivaa. Pitääpä muistaa vastata haasteeseen tässä joku päivä :)

   Poista
 4. Uuet vaatteet tekee niin hyvälle mielelle! Se on outoo, vaikka ois kaappi täynnä hyviä vaatteita niin sitä vaan ostaa lisää ja lisää ja pian nekin vaatteet ovat jo ''vanhoja'' ja pitää ostaa jotain uutta seuraksi. Sitten tulee just tuo olo, että mitä muuta sillä rahalla olisin saanut.. mutta uudet vaatteet tekevät hyvälle mielelle ja itse pidän shoppailusta liikaakin.. ei sais pitää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niin! Mutta toisaalta, mikäs siinä jos rahaa tuhlailee johonkin, josta tosissaan tykkää? :)

   Poista
 5. Oon shoppailu viimeaikoina ihan liikaa, en uskalla ees laskea paljon rahaa on mennyt. Mutta olen huomannu nuo samat ristiriitaiset fiilikset ostoksien jälkeen.
  Tilanne 1. Ostaessa olo on mitä parhain, se tunne kun löydät jotain mikä todella saa sut iloiseksi ja haluut vain kantaa kappaleen kotia ja heti. Saatat vielä kotonakin vain ihastella vaatetta/kenkiä/jtn ja oot vain yhtä hymyä. Eikä kaduta yhtään.
  Tilanne 2. Sama hyvä mieli kuin ykkösessä, mutta kotona alatkin pikkuhiljaa miettimään kannattiko sittenkään - etenkin jos tuote on ollut kallis.
  Tilanne 3. Ostat jotain ihan kivaa koska sait halvalla/oli alennuksessa/oli pakko ostaa jotain/muita hienoja tekosyitä. Joko vaate jää turhaksi kaappiin tai löydätkin sille yllättävää käyttöä ja oot happyfish.

  Nimimerkillä kokemusta on!

  Jos haluatte lisää järkeviä analyysejä shoppailusta ja materialismista, voimme jatkaa keskustelua lenkin merkeissä tai kyllä sä mun numeronkin tiiät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Tilanne 3. kuulostaa tutulta! Mutta kyllä, jatkakaamme analysointia lenkin merkeissä (;

   Poista