9. heinäkuuta 2013

Ai missä mää oon? HA! Mä oon lomalla.


Ai että ku oonki rakastunu tuohon biisiin ♫

Kesä huristelee eteenpäin järjettömän nopeasti. Nopeammin kuin ennen. Loma hupenee hupenemistaan. Miks musta tuntuu etten oo saanu tehtyä yhtään mitään lomalla tähän mennessä? En mitään järkevää ainakaan. Tuntuu, että kaikki aika on menny ihan hukkaan, vaikka oonhan mä oikeesti tehny kaikkee kivaakin! Hmm. Niin ristiriitaset fiilikset. Varsinkin nyt kun ei oo enää kesätöitäkään, niin oon vaa loikoillu kotona tekemättä mitään. Tai oonhan mää kyllä nähny kavereita ja muutenki touhunnu vähän sitä ja tätä. Silti tuntuu etten oo tehny mitään? Miksi? Mitä mun muka pitäis tehä, että aika menisi talteen ja loma ois ollu loistokas. En tiedä itsekkään. Ihmeellinen tämä ihmismieli.

Mitäs mä sitte tosiaan oonkaan puuhastellu?

 photo DSC09304.jpg photo DSC09314.jpg

Rakas pikkusisko on viety rippileirille ja pojatkin pääsi nautiskelemaan vähän pitemmästä automatkasta pitkästä aikaa. Ne molemmat niin tykkää istuskella auton kyytissä. Mutta tosiaan.. voi hirvitys miten vanha tuo sisko jo onkaan. Ei se voi! Sehä on niin pieni.. Käytiin tuossa yks päivä sitä jo moikkaamassakin leirillä, kun siellä oli vierailupäivä. Ihmeen hyvin se näytti siellä viihtyvän, vaikka paikka vilisi paarmoista, joita sisko kammoksuu hirmuisesti. Noh, mutta ainakin seuraavana sunnuntaina saadaan juhlia rippijuhlia! Jeij.


 photo DSC09347.jpg     photo DSC09665.jpg

Oon käynny shoppailemassa kaupungissa, vaikka en todellakaan siitä hommasta niin pidäkkään. Kuulun ennemminkin niihin ihmisiin, jotka tykkäävät istuskella tietokoneen ääressä tilaamassa vaatteensa helposti ja vaivatta netistä sen sijaan, että ramppaa kaupungissa kaupasta toiseen ja tuskailee sovituskopeissa ja ihmisvilinässä. Hyi. Selvisin kuitenkin hengissä, ja vaikka olin oikein erikseen antanut itselleni luvan tuhlata rahaa vähän enemmänkin, niin mukaan tarttui vaan yks paita!? En kertakaikkiaan löytäny mitään kivaa mistään. Noh, mutta ainakin tuo paita on ihana. Tykkään :)


 photo DSC09428.jpg

 photo DSC09451.jpg

 photo DSC09452.jpg

 photo DSC09447.jpg

Tottakai on vietetty paljon aikaa koirien kanssa ja eilettäin päästiinki piiiiiiitkästä aikaa näkemään poikien tyttökavereita, Lyyliä ja Saanaa. Pojat oli ihan intona tytöistä, mutta harmi kun tunteet eivät olleet molemmin puolisia. Lyyliä ja Saanaa ei oikein leikit kiinnostaneet Theddyn ja Kodan kanssa, vaan mielummin touhasivat omiaan. Theddy ei kyllä helposti lannistu, jos leikkikaverit eivät innostukkaan. Se jaksaa sinnikkäästi ärsyttää toisia, että saisi jonkun jahtaamaan itseään. Hupsu. Noh, mutta pääsivätpähän koirat ainakin näkemään toisiaan, vaikka leikkiminen ei nyt tälläkertaa innostanutkaan.


 photo DSC09722.jpg

Eräänä harvinaisen tylsänä aamupäivänä pohdin kuumeisesti itselleni järkevää tekemistä. Jotain muutakin kuin datailua ja koirien kanssa touhuilua. Silloin sen keksin. Lukeminen! Olen joskus ollut ihan kunnon lukutoukka, mutta jossain vaiheessa kirjat jäivät ja nyt päätin tehdä muutoksen siihen! Kesälomahan on oivaa aikaa syventyä lukemisen syövereihin. Marssinpa siis kirjastoon ja palasin sieltä kaksi kirjaa kainalossani. Tuota valokuvauskirjaa olen selaillut mielelläni. Se on ihan kiva. Mutta tuo toinen.. Michael Cunningham - Tunnit.. valitsin kyseisen kirjan, kun halusin jotain täysin uutta lukemista ja tuo kyseinen kirja oli saanut muutaman palkinnon ja sitä kehuttiin kannessa: "Äärimmäisen koskettava, ainutlaatuinen ja unohtumaton romaani." Olen märehtinyt kirjaa 80 sivun verran ja tähän asti kirja on unohtumaton siinä mielessä, että en koskaan ole lukenut yhtä huonoa kirjaa. En vielä ole edes tajunnut, että kenestä/mistä kirja kertoo. Teksti on niin sekavaa, että olen kokoajan ihan pihalla. Eijei, tämä kirja ei ole minua varten, joten ehkäpä viisainta lopettaa sen lukeminen suosiolla. Onneksi sain ystävältäni pelastukseksi astetta paremman kirjan! Fifty Shades on ihan toista maata, kuin tuo edellinen josta kerroin. Tämä kirja tempaisi mukaansa heti ensimmäiseltä sivulta lähtien ja sitä ei malttaisi laskea käsistään millään!


 photo DSC09255.jpg

Yhtenä iltana päätin vähän herkutella! Namnam, sipsiä ja dippiä. Oon aina huono valitsemaan elokuvaa katsottavaksi, koska ensinnäkin en osaa päättää, kun haluaisin katsoa kaikki, mutta jostain syystä onnistun lähes aina valitsemaan paskan elokuvan.. Tälläkertaa kuitenkin pistin pyörimään Itse Ilkimyksen, koska en ollut sitä koskaan vielä nähnyt ja se kun on pomppinut silmilleni jokapaikasta niin päätin nyt sivistää itseäni katsomalla kyseisen elokuvan. Hihi, se oli niin söpö ja hassu leffa. Tykkäsin kyllä!


 photo DSC08996.jpg

 photo DSC09532.jpg photo DSC09524.jpg

 photo DSC09490.jpg

Kameran edessä ja takana on viihdytty myös viimepäivinä, mutta niistäpä ei sen enempää :)


 photo DSC09361.jpg

 photo DSC09362.jpg

 photo DSC09391.jpg

 photo DSC09386.jpg

 photo DSC09380.jpg

 photo DSC09374.jpg

 photo DSC09371.jpg

 photo DSC09443.jpg


Näin minä olen lomapäiviäni vietellyt. Minkäslaisia ovat teidän tavanomaiset kesälomapäivänne?

4 kommenttia:

 1. tykkään vaa nukkua lomalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No käyhän se niinkin :) Itsekkin tykkään kyllä päikkärit nukkua!

   Poista
 2. Marsujen ja koiran kanssa oloa ja päivän kuvailuja milloin mistäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinjustiin :) Kameran kanssa onkin kiva heilua päivät pitkät!

   Poista