17. lokakuuta 2013

Herkullinen aamu

 photo DSC07812_zps1dc96934.jpg  photo DSC07836_zpsa61c9ea7.jpg  photo DSC07862_zps6dc07809.jpg
Nyt on kyllä torstaiaamu aloitettu niin mukavasti, että toivottavasti tämä iloisuus ja pirtsakkuus säilyy koko loppupäivän! Tälläisen ihanan aamun on saanut aikaan lähinnä kaikki herkku, mitä olen suuhuni kerennyt tänään laittaa. Nimittäin käytiin pikkusiskon ja äitin kanssa heti aamuvarhain kaupungissa pörräämässä ja mukaan tarttui mm. herkullisia vastaleivottuja croisantteja, suklaatia, sekä teetä, jota en aikaisemmin ollut maistanutkaan! Nam, Nam ja vielä kerran NAM!

Toki tuolla pikkuiruisella lumikerroksella, joka hieman puita ja maata koristaa, saattaa olla myös oma osuutensa minun iloisuudestani ja hyvästä aamustani. Sieltä se talvi pikkuhiljaa saapuu.. Jippii! 
Seuraavaksi voisikin tämän pienen ruokalevon jälkeen lähteä ulkosalle touhaamaan koirien kanssa, pellolle vaikkapa. Pojat kun niin nauttivat jo tuosta pienestäkin lumen määrästä. Aivan kuin omistajansakin (:

PS. Teitä ihania lukijoita on pikkuhiljaa kertynyt aika montakin! Mahtavaa! Jos tässä joskus se sata tulee täyteen, niin voisin perinteikkäästi keksiä jotain vähän erikoisempaa postausta. Kenties juuri jotain semmosta, mihin te lukijat saisitte itse vaikuttaa, mutta palaillaanpa siihen sitten, jos se sata paukahtaa jossain vaiheessa rikki. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti