20. lokakuuta 2013

Viikonlopun retkeilyjä

 photo DSC08051_zps1bb7c31c.jpg photo DSC08080_zpse866af85.jpg photo DSC08132_zpsc115f3ba.jpg photo DSC08243_zpsdea339fd.jpg photo DSC08277_zps40354a3f.jpg photo DSC08300_zpsdc8ac728.jpg photo DSC08344_zps747e85fd.jpg

Leppoisaa sunnuntaita teille kaikille!

Mitenkäs te olette viikonloppunne viettäneet? Joillain teillä saattaa tänään olla viimeinen syyslomapäivä aivan kuten minullakin, joten siitä onkin syytä ottaa kaikki ilo irti. Huomenna alkaa taas arki ja opisto kutsuu. Ei kyllä jostain syystä jaksais yhtään kiinnostaa, mutta pakko jaksaa ja löytää jostain karannutta motivaatiota, niin hyvällä tuurilla sitä valmistuukin sitten keväällä! Siihen tähdätään.

Tämän viikonlopun aikana olen viettänyt ahkerasti poikien kanssa aikaa ulkoillen. Välillä aurinko on paistaa porottanut ja välillä taas on ollut synkempää ja sadellut milloin lunta ja milloin rakeita, mutta meillehän kelpaa sää kuin sää.

Eilen vietettiin mukava ilta koirien, sekä pikkusiskoni kanssa tuossa läheisellä Vähäjärvellä. Reipas tunti touhuiltiin ja leikittiin mm. meidän uutta lemppari leikkiä, piilosta! Siinä koirat saa toimia etsijöinä yhdessä ja aina jompikumpi meistä kaksijalkaisista kirmaa piiloon. Huisin hauskaa!

Tänään aamusta päätettiin poikaystäväni kanssa lähteä perinteikkäästi sunnuntairetkelle ja pojat tottakai mukana. Tälläkertaa retkipaikaksi valikoitui Karhukorvenjärvi. Sielläpäinkään ei ollut aikaisemmin kumpikaan pojista ikinä käynyt ja kyllä uusia hajuja riitti. Eväitä ei sattunut olemaan matkassa, mutta ei se haitannut. Reissu oli mukava ilman niitäkin.

Kyllä nuo kaikenlaiset pienet kuin isommatkin retket aina piristää mieltä!

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, ja tosi suloisia noi sun koirat! Kuvat on mun makuun jopa vähän liian isoja, ja kuvien välit voisi olla pienemmät. Muuten hieno blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kommentistasi :)
   Kuvien kokoa muutin suuremmaksi juuri vähän aikaa sitten ja itse kyllä tykkään. Onhan se makuasia. Kuvien välejä voisi tosiaan fiksailla, joten kiitos vinkistä!

   Poista
 2. oii vitsit kuin ihania kuvia :)! tää ulkoasu ja toi banneri on tosi kivat :-)
  ja niiin söpöjä noi koirat :3

  http://liveliketheresnotomorrrow.blogspot.fi/

  VastaaPoista