6. lokakuuta 2013

Kuka pensselillään lehdet käy värjäämään? ♫


 photo DSC06626_zps7f3b52a0.jpg photo DSC06617_zps03c6cc7b.jpg photo DSC06580_zps30d01d0f.jpg photo DSC06666_zps5462bbab.jpg photo DSC06677_zps29303684.jpg

Ihanaa syksyistä sunnuntaita teille kaikille!
Toivottavasti olette tänään olleet nauttimassa hyvästä säästä ulkosalla tai jos et ole vielä kerennyt, niin heti kipin kapin pihalle, kun olet ensin tämän postauksen kahlannut läpi, eikös niin?

Me ainakin viihdyttiin poikien kanssa äskettäin useampikin tunti ulkoillen. Itse otin haravan kauniisiin kätösiini ja rupesin pihatöihin. Sillä välin, kun minä paiskin hommia haravan kanssa niin pojat keksivät omia puuhia, kuten mm. kuoppien kaivuu pihamaalle näytti olevan kummankin jätkän mielestä hurjan hauskaa. Ja aina kun minä olin saanut koottua ison lehtikasan niin mikäs sen hauskempaa, kuin tulla levittämään lehdet. On mulla kertakaikkiaan ihanat koirat.

Nyt tultiin tähän sisälle hetkeksi levähtämään ja keräämään voimia, niin sitten seuraavaksi lähdetään kunnon metsälenkille. Minulla riittääkin nyt seuraavat kaksi viikkoa hurjasti aikaa touhuilla poikien kanssa vaikka ja mitä, sillä olen koulusta vapaalla. Saa nähä mitä kaikkea kivaa sitä keksitäänkään puuhastella! 

4 kommenttia:

 1. Aww ihania kuvia :3 Ihanat ilmeet koikuilla etenki vikassa kuvassa :D

  VastaaPoista
 2. Oiii ku komeita jätkiä;D ja ihana blogi sulla muutenkin, tää ulkoasu on upee ja kuvatkin tosi hienoja ja laadukkaita!:)

  http://auringonpaistettaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista