6. toukokuuta 2014

Paljon onnea minä!

 photo Dia1_zps77efb615.jpg

Vuosi vierähtänyt taas ja mittariin hurahti isompi luku. Huimat 19 vuotta on tullut tallusteltua täällä. Hyi. Taas vuosi lähempänä kuolemaa. JEIJ...! Okei. Synttäreitä on ollut joskus pienempänä kiva juhlia, mutta eipä sitä enää oo jaksanu mistään syntymäpäivistä innostua. Tai no olihan se viime vuonna huisin hauskaa täyttää viimein ja vihdoin 18, mutta nyt ei kyllä enää oo mitään kivaa ikää mitä odotella tai juhlia. 

Tänään on kuitenkin ollut oikein mukava synttäripäivä. Erityisen mukavaa oli tavata oikeasti PITKÄSTÄ aikaa erästä ihanaa ystävää, jonka kanssa ei olla nähty herran vuosiin. Nyt saimme vihdoin aikaiseksi lähteä kaffittelemaan yhdessä ja päivittämään kuulumisia ja tottakai muistelemaan villejä aikojamme, jotka sisälsivät hurjiakin seikkailuja. Häneltä sain oikein osuvan lahjankin, josta kuvaa tuossa alempana.

 photo DSC01306_zpsb64589eb.jpg

Synttäripäivääni on kuulunut myös kauniiden valkovuokkojen ihastelua, kuten joka vuosi. Nuo ihanat valkovuokot kukkivat yleensä aina tuossa ikkunani alla näin syntymäpäivänäni viimeistään. Niistä aloitan myös aina kesän kukkakuvailuni, joten pitihän sitä äskenkin käydä perse pitkällä tuolla kuvaamassa nätit vuokot kameralle.

Vielä tänään tämä synttärisankari aikoo suunnata rentoutumaan saunan lauteille ja huomenna sitä pääseekin pitkästä aikaa räiskimään paintballia! Mahtavaa. Tosin täytyy yrittää olla hieman ketterämpi kuin viime pelissä. Joku varmaan saattaa muistaa minkälaiset mustelmat onnistuin saamaan edelliskerralla kun olin räiskimässä. Olisi ihan mukava välttyä nyt noilta hirmu mustelmilta, koska valmistujaisissa ei mielellään esiintyisi mekko päällä jos kauheet jäljet pitkin poikin kehoa. Noh, saa nähä miten käy tälläkertaa! Palaillaan.

 photo DSC01345_zps283c522f.jpg photo DSC01354_zps65d576b2.jpg

12 kommenttia:

 1. Ihanaa synttäriä sulle! Ja aivan upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. WOOP WOOOP WOOP onnea näin vähän myöhässä. :DD

  ps. en mäkää heti keksiny mikä tuo lahja on.. Mietin onko se joku pussukka vai mikä ihme... :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii kiitos :3
   hahah. Ilmeisesti se on sitten aika hämäävä.. xdd

   Poista
 3. heh, mä olin ihan varma että toi on se kirja, mistä kerroit joskus : ) se mihin merkkaat koirien lenkit:3

  VastaaPoista