28. toukokuuta 2014

Valmis nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja

 photo 5_zpsbb496a6b.jpg photo 1_zps229c4686.jpg    photo 7_zps029be8dd.jpg photo 9_zps1c75aa5e.jpg
Kuvista kiitos rakkaalle pikkusiskolle.

Viimein tämä päivä on koittanut. Päivä joka tuntui niin kaukaiselta kolme vuotta sitten, mutta nyt yhtäkkiä se on tässä. Päivä jota ollaan porukalla haikeina odotettu ja monta kertaa keretty jo itkutkin tästä vääntää. Kaikesta haikeudesta huolimatta tämä päivä on suuren ilon ja onnen päivä. Mä olen nyt nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen ammattilainen! Nämä kolmen vuoden uurastukset on nyt palkittu ja tässä sitä ollaan paperit ja stipendi kourassa. Stipendin myöntämisperusteina ovat: 

"Loistava menestyminen opinnoissa. 
Positiivinen, aina valmis tarttumaan haasteisiin. 
Osaa kohdata ohjattavat lämmöllä ja ammattitaidolla,
 myös luokkakavereiden arvostama."

Todella otettu olen tuosta stipendistä ja muutenkin nyt on vain niin loistava fiilis kertakaikkiaan! Vaikka toisaalta sitten itkettääkin, koska joutuu erkanemaan siitä ihanasta perheestä joka meillä on nämä kolme vuotta ollut, mutta uskon ja luotan, että tapaamme vielä monta kertaa. 

Seuraavaksi koittaa kesäloma. Kesäkuussa minulla on työpaikka seurakunnassa lasten kesäkerhossa aina kaksi päivää viikossa. Eli se tietää myös mukavasti lomailuakin. Heinäkuussa sitten starttaa työt vanhainkodilla ja sitä onkin sitten joka arkipäivä. Elokuussa... mitä elokuussa?! Sitä ei vielä tiedä kukaan, en edes minä. En tiedä mihin muutan, muutanko mihinkään. Mitä teen vai teenkö mitään. Tämä kaikki selviää sitten ajallaan. Jännittävää!

Tosiaan nyt on suvivirretkin veisattu ja ollaan virallisesti kesälaitumilla. Ihana fiilis juuri nyt! Huomenna sitä sitten kahvitellaan ja juhlitaan valmistumistani, joten palaillaan astialle!

9 kommenttia:

 1. Onnea ja ruusuja sulle:*

  VastaaPoista
 2. Onnea hurrjasti! Oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! ! Todella kauniita kuvia susta :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Erittäin paljon onnea valmistumisesta ja aivan erityisonnittelut stipendistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovin ! Stipendi oli oikein mukava näin koulun pääteeksi. Tietää että ahertaminen on huomattu :)

   Poista
 5. Oi miten kauniita kuvia. :3

  Ja onnea valmistumisesta! :)

  VastaaPoista