22. toukokuuta 2014

Pummilla tallinaan

 photo 2014-05-20183809_zps83b4d436.jpg    photo 2014-05-20181353_zps9a04a25a.jpg
 photo IMG_4954_zpsaef59d1f.jpg

Hei vaan taas kaikki rakkahaiset siellä! Iloinen bloggaaja on nyt kotiutunut opintomatkalta Tallinnasta (vaikka otsikko toisin väittää, niin ei me oikeesti pummilla menty ;). Ensimmäinen matkani Suomen rajojen ulkopuolelle on nyt tehty. Jippii! Reissusta jäi käteen todella hyvä mieli ja tottahan toki myös juotavaa joksikin aikaa. Harmittamaan jäi, että kuvasaldo reissusta jäi jäätävän pieneksi. Siis kuvitelkaa, että minä joka normaali lenkilläkin saan pari sataa räpsyä helposti aikaan niin koko Tallinan reissun aikana en saanut 50 kuvaa enempää. Siis tämä on todella outoa, mutta se selittyy kyllä sillä, että reissu kesti vain sen kaksi päivää. Kokoajan oltiin johonkin menossa ym. niin eipä siinä sitten tullut paljoa yhtään kamera kaulassa oltua. Suurin osa niistäkin kuvista on semmosia missä on luokkalaisten nassuja, niin ei viitsi niitä täällä julkaista. Siispä nämä mitä tuohon alkuun heitin on oikeastaan vain puhelinräpsyjä. Toivottavasti sitä joskus vielä pääsee jollain porukalla uudelle reissulle tuohon kauniiseen kaupunkiin niin, että aikaa riittäisi kunnolla kuvaamiseenkin.

Tämä oli tosiaan viimeinen reissu tällä upealla porukalla. Naurua riitti, mutta hieman oli haikeatkin tunnelmat välillä. Nimittäin viikon päästä sitä lähdetäänkin ihan eriteille. Kyllä sitä vain tulee näitä ihmisiä niin valtava ikävä. Ollaan todella tiivis porukka. Parempaa luokkaa en voisi kuvitellakaan olevan. Me ollaan parhaita!

Todella hyvä reissu.

...ja sitten vielä asiasta toiseen! Hehe. Pakko mainita, että tänään ollaan vietetty koirien ja poikaystävän kanssa ihana päivä. Nimittäin oltiin useampikin tunti eräällä upealla merenrannalla polskimassa. Minäkin uskalsin siis viimein heittää talviturkin hiiteen. Vesi oli ihanan lämmintä ja siellä tosiaan viihtyi tunti tolkulla, eikä tullut kylmä laisinkaan. Theddyn onnea ja riemua ei voi edes sanoinkuvailla. En ole koskaan nähnyt koiraa niin iloisena. Se sai minusta ja poikaystävästäni uimakaverit ja sen riemulla ei ollut rajaa. Se on niin mahtava tunne kun näkee koiran niin iloisena. Silloin sitä tajuaa, että sitä tekisi mitä vain noiden karvakamujen vuoksi. On ne vaan niin rakkaita!

Nyt maittaa uni meidän vesipedollekin!

 photo IMG_5051_zpscb3a73d1.jpg

6 kommenttia:

 1. Huhhuh! Nyt jo talviturkki heitetty. Ite oon niin vilukissa, ettei mitään toivoa saada ees varvasta veteen ennen kesäkuuta. :D Mutta voihan olla, että vesi on tosiaan lämmiintä, kun talvikin oli mitä oli.. Ihania kuvia pikku koiruleista <3

  http://c-duracell.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itessänikin on ehkä vähän vilukissan vikaa, mutta vesi oli todellakin hirmuisen lämmintä tänään! Suosittelen käydä kokeilemassa jos yhtään hinkuu uimaan! :)

   Poista
 2. itekki kävin heittämässä jo talviturkin , ihmeellistä ku viime vuon menin kesäkuun lopulla taisin lopulta heittää sen :---D tänä kesän oon aatellu olevani rannal nii usein ku mahollista ja ottaa aurinkoo ja ruskettuu ;)

  http://chifeesini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, hienoa! Hyvä suunnitelma sulla, itsekin pyrin samaan ;)

   Poista
 3. Oi ku sulla on ollu ihanaa! :-) Itekki haluisin lähtee ihan muuten vaan Tallinnaan..:-3  forangelseyes.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana reissu tosiaan oli! Tallinna vaikutti kyllä niin kivalta paikalta, että toivottavasti pääsee pian uudelleen ja niin että tosiaan ois enenpi aikaa :)

   Poista