7. kesäkuuta 2014

Höyheniä ja suomuja

 photo DSC03726_zpsa253392c.jpg photo DSC03728_zps6bc56e1a.jpg photo IMG_5264_zps8469909d.jpg

Postauksiahan näyttää tupsahtelevan nyt kuin sieniä sateella, mutta olkoot. Toivottavasti pysytte perässä! En vain millään malta olla kertoilematta tänne näistä kaikista kivoista kesä touhuiluista. Nimittäin tänään oltiin taas poikaystävän kanssa kalareissulla. Okei joo.. mähän viime kerralla jo totesin, että jätän nuo kalahommat muille, mutta en mä malttanut olla lähtemättä mukaan. Heti aamusta tai no "aamusta ja aamusta". Ei nyt ainakaan ihan kukonlaulun aikaan kuten yleensä, mutta aamusta kuitenkin lähdettiin kalapaikoille. Aurinkokin oli kerennyt jo kivuta taivaalle, joten lämmintä piisasi. Suurimmaksi osaksi annoin poikaystävän hoitaa ne kalahommat ja itse hyppelehdin kamera kaulassa lintujen perässä. 

Hirveän montaa eri lintulajia ei tullut nyt bongailtua, mutta aika hyvin kuitenkin. Kurkia näkyi kahlaamassa kaislikossa ja lokkeja oli ainakin tusina vartioimassa pesiään, joten sai olla aika varuillaan niiden suhteen. Silkkiuikku pariskunta pörräsi myös kaislojen seassa tiiviisti pesänsä ympärillä, melko kaukana tosin, joten kuvia ei heistä tullut otettua. Mustakurkku-uikkukin vilahti ohitse, mutta turhan nopeasti. Sekin jäi siis kuvaamatta. Sen sijaan tukkakoskelot olivat poseeraus tuulella. Ne viihtyivät kameran edessä useammankin sekunnin. Siinä olikin sitten siivekkäiden saldo tältä reissulta. 

 photo IMG_5140_zpse031101e.jpg photo IMG_5174_zps762e0159.jpg photo IMG_5219_zps0ebeff75.jpg photo IMG_5225_zps0d0b940b.jpg photo IMG_5258_zps782ac0d2.jpg

Kala ei tällä kertaa napannut, mutta ehkä ihan hyvä niin. Viime kerran vonkale oli minulle ihan tarpeeksi. Tosin kyllä niitä kaloja vedessä pörräsi ihan näköetäisyydelläkin, muttei syöttiin viitsineet tarttua. Kolme ällöttävän isoa suomukaveria tuli moikkaamaan ihan niinkin lähelle, että sain kuvankin napattua yhdestä niistä. Hyi. En tiedä minkä sorttinen veijari tuo on. Onneksi ei hauki ainakaan. Poikaystävä veikkasi jotain säynää, vai mikä se oli. Noh, ei sen niin väliä. Kala mikä kala. 

 photo IMG_5181_zps42012376.jpg

Mutta että tälläinen reissu tällä kertaa. Ei verta, hikeä eikä kyyneleitä. Okei ehkä soijjaa pukkas, mutta itkettäny ei, eikä kukaan telonut itteensä. Oikein mukava aamu etten sanois. Toivottavasti muuten teidän kaikkien rakkaiden lukijoidenkin kesä on alkanut mukavissa tunnelmissa ja ootte kerenny nauttia näistä ihanan lämpimistä keleistä ulkoillen. Itse tässä pohdin, että jospa sitä lähtis polskimaan mereen vielä tälle illalle. Palaillaan!

8 kommenttia:

 1. Kivoja vaatteita oot ostanu. Kommentoin tähän nyt kun ehit jo julkasta uuen ennenku ehin vanhaa huomata. :D

  Ja hienoja lintukuvia oot onnistunu nappaamaan. :3 Kalasta en kyllä välitä. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo aika nopeeseen tahtiin oon nyt tällä viikolla onnistunu julkaseen näitä postauksia... :D Hjups.. Ehkä tää tahti tästä tasaantuu pian nii pysyy lukijatki paremmi perässä! Mutta kiitos :)

   Poista
 2. Mun mielestä on just kiva kun tulee postauksia tihiään:) jatka sammaan malliin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, että joku tykkää ja pysyy perässä! :D Hienoo!

   Poista
  2. Ei siis munkaa mielestä tahdissa oo mitää vikaa, kiva vaan et tulee luettavaa mut ite en aina vaa ehi tarkkailla blogimaailmaa joka päivä. :D

   Poista
  3. Sitä saa sitten aimo annoksen kerralla tätä blogia kun jättää päivänkään välistä :''DD

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia, varsinkin noi lintukuvat! :)

  http://seljapuunalla.blogspot.fi/

  VastaaPoista