22. kesäkuuta 2014

Supernaiset

 photo DSC04043_zpse548d1cb.jpg photo DSC04057_zps1664904d.jpg

Huhhuh. Juhannus oli ja meni. Onneksi sitä ollaan hengissä vielä. Toivottavasti sinäkin olet juhlinut mukavissa tunnelmissa. Minulla ainakin oli vallan mainio jussi. Torstaina ja perjantaina syötiin, juotiin ja naurettiin parhaassa seurassa. Lauantaina tämä likka palasikin sitten hieman heikomassa hapessa kotiin viettämään hyvin hyvin rauhallista juhannuspäivää perheen kanssa. Kaiken kaikkiaan ei valittamista. Hauskaa oli!

Tähän väliin voisinkin  heittää vähän muitakin kuulumisia. Nimittäin Kodasta voisin kertoa sen verran, että se raukka on parhaillaan vähän pipi. Se oli eilisellä lenkillä äitini ja siskoni kanssa ottanut hatkat metikköön pariksi minuutiksi ja palannut yltäpäältä jossain vihreessä mömmössä ja haisi kuin rankkitynnyri. Tosi omistuista, sillä Koda hyvin hyvin harvoin harrastaa mitään tällaista. Nuo haisuli touhut on yleensä Theddyn alaa. Noh, Koda onkin sitten tuon reissunsa jälkeen voinut pahoin ja vatsa on ihan sekaisin. Tuolla kun muutenkin on niin herkkä vatsa. Kokoajan saa nyt sitten olla pesemässä tuon paskaperseen perskarvoja ja hyi en tykkää. Toivottavasti nyt kuitenki alkais helpottaa olo pojalla ku sai lääkkeitä.

Noh sitten vielä jotain hieman mukavampaa kerrottavaa. Nimittäin ensiviikolla on tiedossa ihana reissu pikkusiskoni, sekä poikaystäni kanssa. Lähdemme torstaina Ranualle, ja meillä on siellä varattu mökki rantasaunalla järven rannalla. Niin kivaa etten malta oottaa. Ollaan reissussa 3vuorokautta ja sinä aikana käydään ainakin tsekkaamassa Ranuan eläinpuistoa ja nautitaan vain mökkeilystä. Toivottavasti sää suosii. Kodan olisin niin mielelläni halunnut ottaa mukaan, mutta tuon eläinpuisto reissun takia sitä ei voi ottaa messiin mukaan. En uskaltaisi jättää sitä yksin mökkiin siksi aikaa, eikä se todellakaan suostuisi jäämään eläinpuiston koiraparkkiin, koska se on semmonen mammanpoika että laittaisi melkoisen itkuparkuhuudon pystyyn siinä vaiheessa. Parempi siis jättää koirat suosiolla kotiin.

Mutta että tämmöstä pientä kuulumisten päivittelyä tällä kertaa. Palaillaan!

6 kommenttia:

 1. Hyvä, että meni jussit hyvin. Miullaki meni oikein mukavasti vaikka nyt onkin univelkaa.. :D


  Pakko muuten kysyä, että oliko sun siskos nyt keväällä salkkareissa tetissä? D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma! Semmosia nää juhannukset tuppaa olemaan, että univelkaa kertyy :-D Onneksi juhannus on vain kerran vuodessa!
   Ja ei, ei hän kyllä ollut ! : D

   Poista
  2. Apua. :D Ehkä se joka oli siel oli sit tosi samannäkönen. :D Se oli tullu jostai tosi korvesta sinne ja en sit tiiä, sun siskos näytti vaa tosi tutulle. :D Onks sil sit blogia jos oon törmänny siihen tai jotai? :D

   Poista
  3. ::D Ilmeisesti siskollani on siis kaksoisolento tai jtn ! Hän piti kyllä blogia joskus samoihin aikoihin kun itsekin aloitin.

   Poista
 2. Kiva postaus!:) palaillaan<3

  VastaaPoista