3. kesäkuuta 2014

Karvanaamat vauhdissa

Hellurei vaan kaikki!
Tässä kun selailin blogiani ja katselin, että minkäslaisia postauksia sitä viime aikoina onkaan tullut tekaistua, niin huomasin, että rakkaat karvanaamat ovat olleet taas vähän vähemmällä huomiolla täällä. Jotenka nyt on jälleen korkea aika ottaa poitsujen kuulumiset ja toilailut esille. Mitäs Kodalle ja Theddylle oikein kuuluukaan?

No hyväähän niille. Niinkuin yleensä. Kesä ja kärpäset eivät paljoa vaivaa, vaikka välillä sitä tuumaa olla niilläkin tuskasen kuuma, mutta Theddy nyt pääseekin päivittäin uimaan ja viilentymään. Koda on onneksi pudottanut suurimman osan turkistaan, joten pieni helpotus sekin näitä vähän kuumempia päiviä vastaan. Muuten elämä onkin ihan mallillaan näillä karvapalleroillakin. 

Eilettäin päästiin poikien onneksi pitkästä aikaa moikkaamaan lemppari tyttöjä, Saana ja Lyyli tollereita. Tehtiin lenkki metsän kautta meren rantaan, jossa vesipedot pääsivät vauhtiin. Theddykin tykkää kun saa kavereita veteen tai ylipäänsä kavereita leikkimään. Se kyllä purkasi koko energia varastonsa ja teki sen hyvin äänekkäästikin. Kyllä se oli väsynyttä poikaa taas kotona. Milloinkohan se vähän aikuistuis ja kenties jopa oppis vähän rauhottuun?! Sen meno on melkosta toheltamista. Musta vähän tuntuu, että tuollaista menoa ja meininkiä saa siltä kahtella vielä monia vuosia. Ihme kakara.

Mutta että tämmösissä fiiliksissä nämä nelijalkaisetkin ovat kesää alkaneet vietellä. Kyllä sitä niiden kelpaa, kun ei tartte päineen olla laisinkaan näin kesällä, kun aina on joku kotona ja kivaa tekemistä tarjolla taas paljon useammin. Huomennakin olisi pojille tiedossa eräs ylläripylläri, josta väsäänkin varmasti postausta jos se nyt toteutuu. Eli ensi kertaan!

 photo DSC03186_zps92da4882.jpg photo DSC03154_zps4cc6c887.jpg photo DSC03156_zps87d5c118.jpg photo DSC03210_zps4418919f.jpg

7 kommenttia:

 1. Aaww ku söpöjä<3 kiva että hyvää kuuluu:)

  VastaaPoista
 2. Ois kiva ku miunki koira uis mutta se on nii pelkuri (johtuu ehkä siitä, että se pentuna omaa tyhmyyttää putos laiturilta veteen..) ei oikeen uskalla mennä uimaan.. Tasan kerran joskus vuosia sitten yhellä saarella sain sen uimaa kepin perässä mut muuten se ei ku kahlaa vaan.. Ja sitte itkee ku läkähtyy kuumuuteen vaikka vois mennä neiti uimaan mut ei... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa :s Meillä on Kodalla vähä sama juttu. Joskus pentuna säikähtänyt veteen tippumista ja sen koommin ei oo tahtonut enää uida. Vähän voi kahlailla, mutta kokonaan ei uskalla pulahtaa.

   Poista
 3. Ihana blogi siulla täällä :)!! Tosi kiva toi blogin avaus kuva! Ku saisinki itestäni ja koirista tuommosen mut tahtoo aina käydä niin että ennenku kameran nappi kerkee painuu pohjaan miun vaatteet on yltäpäältä kuolassa. Isojen koirien iso miinus puoli :DD Kiva kans toi kesä suunnitelma listä :) Sait just uuden lukijan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, kiitos kehuista!
   Haha, sun täytyis yhteiskuvassa pitää pieni hajurako koiriin ettei ne kerkeis kuolaa vaatteita :D
   Toivottavasti viihdyt lukijana ! :)

   Poista