19. kesäkuuta 2014

Tänään lähtee ! photo IMG_5289_zpscc2e95b4.jpg photo IMG_5300_zps8516558b.jpg   photo IMG_530000_zpsa97c73ab.jpg photo IMG_5306_zpscfa52af9.jpg

Hihiii :3 Nyt on niiiiiiiin loisto fiilis kertakaikkiaan. Illalla on nimittäin lähtö Kalajokihoodseille kaikkien parhaiden kamujen kanssa mökkeileen ja pitään hulvattoman hauskaa! Ihanaa. Tätä onkin ootettu taas. Toivottavasti tällä kertaa menis omalta osalta reissu vähän paremmin.. viimekerta kun jäi kovin lyhyeksi kun palasin heti perjantaina maitojunalla kotiin. Jotenka jospa nyt sujuis vähän paremmin! Yritetään ainaski.

Laukut on nyt pakattu, vaikka koirat hankaloittivatkin sitä puuhaa hieman. Koda halusi ite mennä kassiin ja Theddy kantoi erilaisia kenkiä siihen, eikä millään uskonut, että pärjään hyvin yksilläkin kengillä. Hassut pojat. Nyt ne ansaitseekin vielä pitkän lenkin ennenkuin mamma lähtee pariksi päiväksi pois. 

Mutta tosiaan. Viettäkäähän tekin huisin hauska juhannus ja mikä tärkeintä, pysykää elossa! Palaillaan kenties vasta ensiviikon puolella. Siihen asti moikkamoi!

6 kommenttia:

 1. mäki oon menossa kalajoen juhannukseen! :) jos bongaat mattamustan linja-auton nii oon todennäkösesti siellä :D Minkälaine mökki teillä on siel vuokrattuna vai onko iha omistusmökki? kuinka iso porukka teitä sinne lähtee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii, kivaa! Nonniiii, semmosta autoa sitte vaa bongaileen :D
   Me mennää kaverin mökille, eli ihan omistusmökki on. Ihanaa kun halavaksi tulee ku ei tartte majoituksesta maksaa! 9 likkaa meitä taitaa olla lähösä. Mutta pidähän huisin hauskaa sinäkin sielä sitte ! :)

   Poista
 2. Moikka Janette!
  Tää ei nyt liity tähän postaukseen mut ihan sama:D
  Luin tossa yks päivä sun vanhoja postauksia, ja yhden otsikko oli
  "Lapinkoira on kuin sipsi, kun otat yhden, niin kohta otat toisenkin"
  Onko tää sun keksimä vai kenen? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi :)
   Haa, hauska kuulla että joku selannut vanhoja postauksiakin läpi, mutta tosiaan ei oo tuo "sanonta" omasta päästä. Olen sen joskus lapinkoira piireissä kuullut ja hyvin osuva on!

   Poista
 3. Okei(:
  Tosiaan on erittäin osuva!
  Nimimerkillä; kolme lapinkoiraa talossa

  VastaaPoista