6. marraskuuta 2014

Lunta tulvillaan... ♫

 photo _DSC1566_zpsd4f654fd.jpg  photo _DSC1587_zpsded5ef47.jpg  photo _DSC1599_zpscace6060.jpg  photo _DSC1613_zps0eab3e4e.jpg  photo _DSC1645_zpscf8b9d93.jpg    photo _DSC1654_zpse4ba6c87.jpg

Ihana lumen paljous yllätti meidät keskiviikkoaamuna. Voi miten paljon tuo valkea maa piristääkään kaiken tämän synkän ja sateisen syksyn keskellä. Kodan kanssa lähdettiin heti aamusta riemuitsemaan lumesta ja rämmittiin hangessa useampikin tunti. Koda on niin suloinen kun se hepuloi lumessa ja nyt varsinkin, kun lunta oli niin paljon, että se sai kahlata hangessa ihan mahaa myöten. Tälläisesta lumisesta talvesta olenkin haaveillut. Harmi vaan, että säätiedotteiden mukaan ensi viikolla mennään taas plussan puolelle. Njääh. Noh, nyt pitää sitten nauttia oikein olan takaa tästä lumen paljoudesta, jos moisia hankia ei enää saadakkaan. Ottakaahan tekin ilo irti lumesta, jos sitä paikkakunnaltanne löytyy.

Se täytyy kyllä todeta, että on suuri ero nauttia lumesta kaupungissa kuin maalla. Tai siis täällä siitä ei voi täysin rinnoin nauttia. Tai ehkä voisi jos kehtaisi, mutta minä en ainakaan ole kehdannut. Tarkoitan siis sitä, että ei täällä tule pyörittyä lumihangessa ja tehtyä lumienkeleitä ja lumiukkoja ja ja mitään muutakaan kivaa, toisin kuin maalla omalla pihalla kaikessa rauhassa. Täällä sain jo osakseni paljon oudoksuvia katseita tuolloin keskiviikkoaamunakin, kun juoksentelin koiran kanssa umpihangessa kamera kaulassa ja typerän onnellinen virne naamallani. Niin ja onhan sekin kurjaa, etten täällä uskalla laskea Kodaa vapaaksi, niin ei sekään täysin rinnoin pääse lumessa remuamaan. Sen verran vain mitä hihna antaa myöten tai sitten koirapuiston häkkien sisäpuolella. Maalla kun oltaisiin niin se olisi juoksennellut sydämensä kyllyydestä vapaana pitkin lumisia peltoja, mutta minkäs teet. Voisi ehkä sanoa, että kyllä me täälläkin voidaan lumesta nauttia, mutta paljon hillitymmin kuin mihin olemme maalla tottuneet. 

17 kommenttia:

  1. No nam mitkä lumikuvat ♥ Lunta odotellessa tännekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siellä päinkö ei vielä ole? :o Hmh. Toivotaan, että satelee sinnekin pian niin pääsee ihastelemaan teidänkin lumikuvia! Nämä hanget ilmesty tänne ihan yhdessä yössä! :D

      Poista
    2. Juu täälä ei oo lainkaa, räntää tuli yks päivä :D

      Poista
  2. Oih, ihania lumikuvia! Tulispa tännekin jo lunta! Säätiedotukset ei vaan oikein semmosta lupaile. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Täälläkin säätiedotus näyttää plussaa koko ens viikolle, joten täytyy ottaa nyt kunnolla ilo irti lumesta, jos se ens viikon aikana lähtee taas sulamaan :C

      Poista
  3. Oi, ihania lumikuvia!♥ Täällä ei ole vielä tullut kuin ihan pikkuisen, ja sekin suli heti pois :( Ois kiva, kun pääsis tekemään lumiukkoja ja -enkeleitä, mun vanhemmat asuu niin kaukana kaikesta että siellä saa ihan rauhassa nauttia lumesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin no toivotaan sinnekin suuntaan sitten lunta! Mäkin tahon tehä lumiukkoja ja -enkeleitä... mutta mihin täällä kaupungissa teet. Ehkä johonki puistoon joo, mutta saisin varmasti paljon lisää oudoksuvia katseita.. :D

      Poista
  4. Ihanan nääköistä! Tulisipa tännekin jo kunnon talvi. Tänne Etelään tuli tänään ensilumi, mutta melko märkää se on ja huomenna varmaan sulaa jo pois. Eikä sitä nyt edes ole kuin pari senttiä... Aika köyhää siis verrattuna noihin upeisiin, auringossa kimmeltäviin hankiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, aivan :| Täällä kyllä ollaan nautittu noista auringossa kimmeltävistä hangista oikein urakalla! Pakkaset on paukkunu -15asteessa jo, mutta nyt tosiaan alkaa taas lämpenee...

      Poista
  5. Upeita isoja ja tarkkoja kuvia! Oon kateellinen hangista, täällä Turun lähellä ei ole muuta kuin loskaa :/ Nauttikaa sä ja Koda lumesta mun ja lapinporokoiranarttuni Notskin puolesta !:)

    http://ronjannika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Toivotaan, että sinnekin seudulle saatais hyvät hanget vielä jossain kohtaa tätä talvea niin pääsisitte tekin lumesta nauttimaan siellä :)

      Poista
  6. Ohhhoooh siellähän on tullut ihan tajuttomasti lunta! :oo Turussa satoi eilen vasta ensilumi ja nyt se on jo loskaa :D Upeita kuvia on kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tosiaan tota lunta on useampi kymmenen senttiä. Kodakin saa rämpiä umpihangessa ihan mahaa myöten. Ja tuo kaikki tupsahti yhden yön aikana! Huippu kivaa kyllä :)

      Poista
  7. Jestas mitkä hanget! Ei täälläkään noin paljoa ole! :o
    Hienoja kuvia jälleen! c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Juu kyllähän tuota on aika runsaasti, saa nähä kauanko vielä pysyy tuommoset hanget!

      Poista
  8. Ihania kuvia! :) Täälki taas lumi pölähti takas yhessä yössä, mutta aurinkoo ei oo näkyny. On vähä semmone synkistely talvi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on parina päivänä onneksi saatu nautittua auringon kimmalluksesta hangella, mutta tänään ja eilen ollut sitten hieman synkempää. Saa nähä mitä ensi viikkoa tuo tullessaan ja kiitos kehuista :)

      Poista