14. joulukuuta 2015

Ilonaiheet

Aika juoksee, kuten tavallista niin perässä ei meinaa pysyä. Joulukuutakin ollaan jo näin pitkällä, että pukkikin se oveen kolkuttelee ensi viikolla. Hui! Rukakin se kasvaa hurjaa vauhtia ja on jo melkonen pötkylä. Pieni suloinen vauva on kadonnut kuin tuhka tuuleen jo viikkoja sitten. Tosin onhan tuo vähän isompikin versio ihan kiva. Paljon on järkeä päähän tullut fyysisen kasvun lisäksi.

Mutta siis... ajattelin tulla tähän väliin listailemaan tänne blogiin vähän tämän hetkisiä ilonaiheita ja sillä tavoin jakamaan kuulumisiamme.

:) Volvossa uudet talvirenkaat. 
Päätin sittenkin sijoittaa uusiin talvirenkaisiin jo tänä talvena, koska ei noilla kitkarenkailla tehnyt suoraan sanottuna mitään näillä liukkailla. Markokin joutui tulla aina työntämään, että sain auton ajettua talliin (jossa hieman ylämäkeä). Nyt on siis uudet tassut volvossa alla, ja kyllä on hyvät ja toivottavasti myös kestävät.

:) Ruka suoriutui pentukoulusta oikein mainiosti.
Toisaalta harmittaa, että pentukoulu on jo ohi, mutta iloinen olen siitä, miten hyvin Ruka siellä pärjäsi joka kerta. Toimii niin kivasti tuo koira! Siinä on potenttiaalia vaikka mihin. Seuraavia kursseja täytyykin alkaa jo etsimään. Tokon ja Rallytokon alkeiskurssit kiinnostaisi. Eilen siis oltiin viimeistä kertaa pentukoulussa ja päästiin kokeilemaan myös agin putkea ja Ruka riemuitsi hommasta niin, että oli tukkimassa itseään sinne putkeen ihan kokoajan. Agilitin alkeiskurssikin voisi olla ihan kiinnostava vaihtoehto sitten tulevaisuudessa!

:) Koirilla paljon koirakavereita.
Voi vitsi miten nuo rakastaa kun ollaan löydetty nyt lähiaikoina paljon uusia koirakavereita. Ja sitä kautta tottakai minäkin olen löytänyt uusia saman henkisiä ystäviä, eikä tartte aina Markon naamaa katella kun on muitakin ihmisiä joiden kanssa lähteä lenkille. Koirapuistossakin ollaan Rukan kanssa nyt vierailtu ja sieltä onneksi löydetty hyviä riekkumis kavereita myöskin.

:) Uskallanko sanoa sanan -sisäsiisteys-?!
Mistä vetoa, niin nyt kun asiasta mainitsen niin tulee takapakkia, mutta Ruka on jo varmaan viikon ollut melkolailla sisäsiisti ja oppinut istumaan oven eteen jos tahtoo ulos. JES! Luulin että tätä saataisiin odottaa vielä pitkään, kun tilanne näytti niin epätoivoiselta vielä pari viikkoa sitten kun tyyppi kusi ja pasko millon tykkäs minne tykkäs ja nyt yhtäkkiä onkin tajunnut homman idean. Vielä saattaa tulla pissiä sanomalehdelle jos on pitkään yksin kotona, mutta kuitenkin! 


:) Sittenkin pitempi joululoma.
Nyt kun vaihdan sitä työpaikkaa loppiaisen jälkeen, niin se tarkoittaa sitä, että pitäisi nyt koittaa käyttää kertyneitä lomapäiviä pois nykyisessä työpaikassa. Huomenna selviää tarkemmin kuinka paljon onnistuu pitää, mutta tiedossa kuitenkin on pitempi joululoma kuin se pari päivää. Parhaassa tapauksessa päästään jo tänä viikonloppuna pakkaamaan ja lähtemään Kokkolaan.

:) Poikaystävä tehnyt kotitöitä.
Siis voiko mikään tehdä onnellisemmaksi kuin se, että tulet rättiväsyneenä töistä kotiin ja huomaat, että kämppä on siivottu, ruokaa on laitettu ja kaupassa käyty ja ostettu vielä lemppari suklaata. Siis jotain parhautta. Lisäksi toinen lähti Kodan kanssa juoksulenkille, että sain Rukan kanssa kaksinkeskeistä treeniaikaa. Kiitos ja kumarrus!

:) Joululahjat
En tiedä kuinka paljon olen aikaisempina vuosina täällä hehkuttanut, mutta mä rakastan antaa ja saada lahjoja. Siis ihan rehellisesti sanottuna musta on tosi kivaa keksiä lahjoja läheisille. Tänä jouluna mulla on äitille lahjaksi mehiläisenvahakynttilöitä, mun tekemät villasukat ja seinäkalenteri meidän koirien kuvista. Markolle on Heisenberg huppari (ollaan katottu koko syksy Breaking Badia), Rikun ja Tunnan se uusin kirja Mad Success, sekä semmonen hyvä lämmin kerrasto. Kummipojalle olisi tarkoitus hankkia muovailuvahaa ja siihen kaikkia härpäkkeitä. Isälle joku laatikko johon kaikkia erilaisia oluita ja siskollekin on jo ostettu kiva lahja, jota en voi tässä paljastaa, koska hän blogiani lukee. Tarkoitus ois keksiä vielä jotain kivaa mummulle ja pappalle. Innolla odotan mitä itse saan!

Näillä ilonaiheilla on hyvä viikko varmasti tiedossa vaikka nyt onkin 8 työpäivää putkeen. Toivotan oikein hyvää alkanutta viikkoa teille rakkaille lukijoillekin. Loppukevennykseksi Rukan temppu, joka opeteltiin pentukoulun viimeiselle kerralle, kun mikä tahansa temppu piti opettaa. Rukan mielestä tuo on nyt niin kiva, että se tarjoaa tuota temppua aina ja kaikkialla...



8 kommenttia:

  1. Voi, ihana Ruka <3 :)
    Täälläkin enää viisi päivää jäljellä pennutonta arkea, hui!

    VastaaPoista
  2. Mä en kestä, tosta Rukan pienestä vinkasusta tuli aivan äitikoira mieleen. :D ihana temppuRuka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi että! Varmasti on monessa asiassa äitiinsä tullut ;)

      Poista
  3. Voe mikä suloisuus :3

    http://vellajakumppanit.blogspot.fi/

    VastaaPoista