14. lokakuuta 2013

Gotta catch ém all!




Jippikayjei! Voi rakkaat. Hyvää maanantaita teille kaikille hassuille!

Arvatkaas minkälaisissa tunnelmissa viikonloppuni on vierähtänyt? Lauantaina nimittäin julkaistiin uudet Pokemon pelit x ja y. Tottakai heti aamusta käytiin poikaystävän kanssa hakemassa omamme ja uppouduimme niiden pariin koko viikonlopuksi. Eihän sitä malttaisi laskea uutta peliä käsistään hetkeksikään. Noh, onneksi sentään on olemassa nuo kaksi nelijalkaista, jotka pakottavat pitämään taukoja pelistä. Mutta niin.. tykkään kyllä kovasti näistä uusista peleistä, että kyllä näitten ääressä kelpaa aikaansa kuluttaa! Nyt taitaa kyllä simssin peluut jäädä tauolle, kun niin intona tuota DS:ää pitää näpräillä. Tosin kenties pitäisi hieman rajoittaa tuota pelaamista, sillä tänään kaupassa silmäni muuttuivat lautasen kokoisiksi ja suuni loksahti ammolleen, sillä olin näkevinäni kaupan hyllyllä pikachun! Hetken silmiä hierottuani hokasin, että se olikin vain keltainen sipsipussi!

Viimeksi kun postailin simssin peluusta, niin lukijoiden joukosta löytyi muutamakin simssin pelaaja, mutta entäs sitten.. löytyykös muita pokemonin ystäviä tai jopa pelaajia?

10 kommenttia:

  1. Hahha, mä en oo koskaan pelannu noita Pokemon-pelejä, mutta miespuoliset kaverit toisinaan iha kikseissä hakkaa niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa :D Ne on kyllä huippuja! Suosittelen kokeilemaa.

      Poista
  2. Joskus nuorempana tuli pelattua gameboylla yellowta ja kaverin luona nintendolla areenapeliä :3 Pari vuotta sitten latasin koneelle emulaattorin ja yritin pelata uusiksi mutta kone sähläs jotain ja mun monen tunnin pelitallennukset katos ja en sit jaksanu pelata uusiks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiiivan! Ite hurahin noihin pokemon-peleihin poikaystävän kautta :) Noita ensimmäisiä ei oikeestaan ees oo tullu pelailtua, ainakaan kokokonaan läpi.

      Poista
    2. No mä taasen innostuin poksuista jo tarhaikäsenä ku se sillon alko telkkarista ensimmäisen kerran tulla :D Pokemon kortitki on vielä tallessa ja muutama lelukin mitä tuli pienenä hamstrattua :3 Pitäis ehkä näitä uudempiakin pelejä joskus kokeilla.

      Poista
    3. Kannattaa kyllä kokeilla näitä uudempiakin pelejä, suosittelen :)
      Multakin löytyy kaikki vanhat kunnon pokemon jaksot nauhalta ja noita kortteja oli ihan tajuton määrä mullakin. Harmi vaan kun menin antamaan ne joskus jollekkin serkulle :( Niin ja aina piti kaupasta saada semmonen pokepallo mikä sisälsi jonkun pokemonin, sekä niitä pahoja karkkeja :D Niitä ei taidakkaan nykypäivänä enää kaupoista löytyä. Sniff.

      Poista
    4. Hii noi mun lelut taitaa olla juurikin niistä pokepalloista. Jossain kohtaa kaupoissa taisi pyöriä niitä palloja, tosin olivat liiloja ja ties mitä ellen ihan väärin muista D:

      Poista
    5. Aaa, aivan! :D Uskon, että jos niitä löytyis kaupoista, niin olis niitä pakko vieläki ostaa!

      Poista
  3. POKEMON! :D♥ täytyis itekki hakee noi x ja y. Ja tämäkin tyttö alkoi pelaamaan koska poikaystävä :D

    VastaaPoista