12. toukokuuta 2014

Sadepäivä talteen



Hyvää maanantaita teille kaikille mussukoille! 
Täällä kirjoittelee oikein iloinen ja pirteä bloggaaja. Miten voi olla näin hyvällä tuulella, vaikka on maanantai ja kaikenlisäksi ulkona sataa vettä?! Noh. Mulla on tänään vapaapäivä, joten en tahdo murjottaakkaan vaan tehdä jotain kivaa ja hyödyllistä. Siispä päätin ottaa asiakseni tehdä tästä sateisesta maanantaista oikein mukavan päivän!

Ajattelin ensin lähteä pitkälle ja raikkaalle lenkille koirien kanssa, mutta en viitsinyt olla niin ilkeä. Koda kun ei tunnetusti välitä tuosta sateesta yhtään. Se on niin onnellisen näköinen tuossa sohvalla möllöttäessään, joten olkoot siinä vielä jonkin aikaa. 

 photo DSC02189_zpsa5b8de62.jpg   photo DSC02120_zps17996497.jpg

Lenkkeilyn sijasta vedin päälleni siivouslookin ja laitoin imurin heilumaan. En koskaan ole ollut mikään siivousintoilija. Mielummin annan muiden siivota ja itse siivoan vain pakon sanelemana, mutta tämä on alkanut hieman muuttua viime aikoina. Olen nimittäin löytänyt itsestäni aivan vahingossa tämän piilossa olleen siivousintoilija puoleni. Niinpä käytin aamusta parikin tuntia siivouspuuhien parissa ja ajattelin tämän postauksen jälkeen vielä jatkaakin! 

Siivouksen lomassa törmäsin poikaystävältä saamaani syntymäpäivälahjaan, jonka olen tyystin unohtanut teille esitellä. Tykkään siitä niin kovasti, joten pakkohan se oli nyt viimein laittaa tännekin esille! Eli tuollaisen nätin lapinpuukon hän oli minulle Kuusamon reissulta hankkinnut. Ja on muuten hyvä puukko! Vähän toista maata kun mun edelliset muovipuukot. Kyllä kelepaa!

 photo DSC02145_zpsda3101ba.jpg
 photo DSC02156_zps0f275ca1.jpg
Niin ja mikäs tätä maanantaista sadepäivää paremmin piristäisi kuin kuppi kahvia tai useampikin kuppi. Eikä mitä tahansa kahvia, vaan mun uutta herkku kahvia, jota ostin sieltä Kuusamon reissulta. Vadelma-suklaa kahvi. Oih. Ette uskokaan miten hyvää! Ja tuota laitetaan siis ihan vain vähäsen normaali kahvin sekaan makua antamaan. Nam, nam ja nam!

Kyllä näillä eväillä saa maanantaistakin hyvän päivän. Toivottavasti teidänkin maanantai on pyörähtänyt käyntiin mukavissa tunnelmissa. Ihanaa viikon alkua teille :)

12 kommenttia:

  1. ihanan pirteen olonen tää sun blogi, ja ihana banneri!:3

    VastaaPoista
  2. Oi, aivan ihana banneri ja muutenkin iloa ja pirteyttä täynnä oleva blogi niin että päätin liittyä lukijaksesi! :-)



    forangelseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ja toivottavasti viihdyt lukijana :)

      Poista
  3. Ihana tuo banneri! Ja tuo karvakasa tuossa kuvassa :) niin onnellisen näköinen <3

    VastaaPoista
  4. Hei kiva tää uus ulkoasu. :3 Ja ihana tuo Theddy siinä "mitää en oo tehny" kuvassa. :D

    Hmm.. Pitää kahtoa jos iteki löytäis tuota kahvia jostai. :O Harmi vaa et tuppaa olee yleensä hirveen hintasia. Ite tykkäsin yhestä suklaakahvista mut ajajaja kun on hintaa tavalliseen kahviin verrattuna nii ei sitä oikee voi joka päivä vetää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii kiitos :3
      Se on kyllä totta, että noilla makukahveilla on kyllä hinnat aika hulppeat. Mutta toi mitä mulla on, nii sitä laitetaan normikahvin sekaan iha vähäsen vaan, joten siitä riittää kyllä pitkälle ajalle!

      Poista
  5. Saakos tämmösiä makukahveja ihan normaalikaupoista? :p en ole ennen kokeillut näitä, vaikka kahvifriikki olenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en oo ikää aikaisemmin törmänny näihin. Nyt vasta tuolta Rukalta matkamuistokaupasta löysin. Tuskin ihan normikaupoista löytyy. Mutta ei kun etsimään vaan. Nää on niin herkkuja :3

      Poista
  6. Äyh, sulla on tuollainen ihana lapparimuki! :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tottakai! :D Tuo on ihan ehoton lapparinomistajalle!

      Poista