1. lokakuuta 2013

Paukkupakkasia ootellessa!

Ihan näin ensialkuun.. Ihanan raikasta lokakuuta teille kaikille söpöläisille, jotka minun turinoitani täältä seuraatte! Oletteko kenties huomanneet saman kuin minä? Siis sen, kuinka aika rientää mahdottoman lujaa, eikä perässä tuumaa pysyä. Syyskuukin vilahti tuosta ohi noin vain ja nyt eletäänki jo lokakuuta. Kohtahan saadaan alkaa hössöttää joulua ja ja ja.. ! 
Noh, minä ja pojat ainakin ootellaan jo kovasti talvea, vaikka toki me maltetaan vielä näistä syksyisistä päivistäkin nauttia, mutta innolla jo haaveillaan tulevasta talvesta tai minä ainakin. Pojatkin kyllä rakastaa talvea yli kaiken, mutta tuskin siittä haaveilla osaavat. 
Itse jo malttamattomana odotan sitä päivää, kun saan ensimmäistä kertaa kiskasta ulos mentäessä talvikamppeet päälle. Olen täksi talveksi hommannut uuden toppatakin ja lämpimät kenkulit. Jotkut ihunat lapaset ois vielä metsästämättä, mutta eiköhän ne kerkeä. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan mun talvivaatteet ei oo miesten osastolta.. aika jännä! 

Minkälaisesta talvesta te pidätte? Itse toivon kovasti, että tulis mahottoman paljon lunta. Sillai että sais kunnolla tarpoa pitkin peltoja hangessa. Se on ihan huippua noitten koiruuksien kanssa! 
Toinen ihana juttu talvella on, kun pääsee lenkkeileen vesistöjen jäille. Tuo meidän läheinen järvi onkin talvisin suosittu temmeltämispaikka meille. 

Hihi :3 Nyt kun rupes oikeen miettiin näitä, niin tuli ihan semmonen fiilis, että tule talvi jo! Tule, tule!

 photo DSC06446_zpsd4c69033.jpg  photo DSC06454_zpsb4e545e3.jpg  photo DSC06423_zpsfea9bac5.jpg  photo DSC06429_zps73155462.jpg

13 kommenttia:

  1. upeat kengät ja upea takki! mistä ne on? :) itellä nimittäin oli samantyyliset kengät ennen, mut sit tyhmänä onnistuin hajottamaan ne.......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä kovin ihtekki tykästyny noihin :) Kengät löyty hm:stä ja takki cubukselta! Multaki luonnistuu aika hyvin tuo kenkien rikkominen, että saa nähä pysyykö nuo ehjinä. Toivotaan ainaki!

      Poista
  2. Paljon toi laukku makso? ja kivan syksynen tää sun blogi!:)

    katsojat tervetulleita ♥:
    http://viivijosefiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos takkia tarkoitat niin se maksoi 59,90€ muistaakseni :)

      Poista
  3. Heips! Pääsit esittelyyn mun blogissani, kun olit osallistunu "linkkaa blogis"-postaukseen.. :)
    Käy kurkkaamassa se täältä: http://lifeofsussu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Hei ! Linkitit blogisi viime viikolla. Pääsit blogini TOP 5 blogit listaan : )

    http://spanielpower.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. mulla on just se fiilis, etten halua talvea! tälläkin hetkellä makaan viltin alla flunssasena ja palelen DD: mutta ihana toi vika kuva, kun noi molemmat koirat katsoo sua ylös! :-D :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan. Mä oottelen talvea sitten sunkin puolesta :D Mutta paranemisia sinne!

      Poista
  6. Sul on tosi omaperäinen ja laadukkaan oloinen blogi!

    VastaaPoista