19. heinäkuuta 2014

Hus pois helteet!

Nämä kesäkelit eivät todellakaan ole meidän karvanaamojen mieleen, ei sitten yhtään. Ymmärtäähän sen, kun toiset tommosta karva määrää niskassansa kantavat. Enpä mää ihtekkään oikeen näistä helteistä välitä. Oon saanu niistä jo ihan tarpeeksi ja kaipaan jo syksyn viileneviä ilmoja, mutta ei niin ei.. ensviikko ainakin säätiedotusten mukaan pitäisi vielä kestää näitä paahtavia säitä. Tuskaa sanon minä!

Siis mitä sä pystyt tämmösillä tukahduttavan läkähdyttävillä ilmoilla edes tekemään? Mulla ainakin on ideat tosi vähissä. Tekis mieli vaan hommata iso arkkupakastin ja viettää päivät siellä. Ulkoilu ei onnistu missään muotoa ilman, että oot hiki ohtalla ja kainalot märkinä. Koirien lenkityksetkin pitää ajoittaa ennen auringonnousua. Uiminen on ainut mahdollisuus, jos tahtoo ulkona olla. Sitä oonkin yrittäny harrastaa aina kuin vain suinkin. Harmi, että Koda ei viihdy vedessä yhtään, niin sitä ei ole pystynyt ottaa uintiretkille mukaan. Eräänä päivänäkin oltiin useampi tunti ihanalla hiekkarannalla poikaystäväni ja Theddyn kanssa. Theddy kun viihtyy vedessä aivan kuin kotonaan. Kodaa ei sitten viitsi raahata ruikuttumaan rannalle. 

Tänään kuitenkin päätettiin lähteä piiiiiiitkästä aikaa Houraattiin, koska sateen jälkeen ilma oli täällä hieman viileämpi. Harmi vain, että Houraatissa ei ollut edes satanut, ja siellä lämpöä reipas 25astetta lämmintä. Noh, oltiin siinä sitten erään lammikon lähettyvillä ja jaksoi pojat hetkisen siinä temmeltää ennenkuin palattiin suosiolla kotiin. Niin ja pääsiväthän ne moikkaamaan erästä valkoistapaimenkoiraakin, kun sattui omistajansa kanssa samalla lammikolla olemaan. Harmi vain, että tästä paimenesta ei oikein ole pojille leikki kaveriksi, kun se niin kovin pelkää näitä kahta hurjapäätä, tai no Theddyä oikeastaan. Joka tapauksessa parit kuvat kerkesin reissun aikana pojista ottaa, joten pääsette pitkästä aikaa ihastelemaan meidän karvakamuja.

Mites muuten, löytyykös teidän lukijoiden seasta ketään, joka voisi samaistua mun ajatuksiin näistä kesähelteistä ja kaipais jo syksyn viilennystä ilmoihin? Ja jos taas löytyy kuumuuden ystäviä, niin kertokaas miten ihmeessä olisi paras tapa nauttia näistä helteistä? Semmoset vinkit tulis kyllä tarpeeseen nyt!

 photo DSC04988_zpscd5f9923.jpg photo DSC05005_zps1f37b1b6.jpg photo DSC05085_zps5e4253cc.jpg photo DSC05115_zps27ff0fb1.jpg photo DSC05121_zps33229fbc.jpg

6 kommenttia:

 1. Hellettä kiitos vaan jos ei oo töitä tai muuta menoa ja saa rauhassa lojua mökillä/partsilla tms. tai linnottautua sisälle tuulettimen viereen. :D Muuten inhoon jos on kauheen kuuma ku hiki valuu ja meikit leviää ja muutenki kauheen tukala olla. Iteki kaipaan jo syksyn raikkaita tuulia ja sateita. ^^ Vaikka tää valosuus vois jatkua kyllä vähän pidemmälle syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Itelläki vielä toi ens viikko töitä, joten jos se niitä helteitä vielä koko viikolle pukkaa niin voi sitä hien määrää! :D

   Poista
 2. Meille myös syksy on kivempi vuodenaika, muttaa oon oppinut kyllä arvostamaan näitä ihania helteitä! Sillon täytyy ihan vaan ottaa aurinkoa, tai sitten lähteä koko porukalla uimaan. Meillä kyllä kans Wanda on vähän huonompi uimaan, se ollaan just joko otettu rannalle itkemään/kahlailemaan tai suosiolla jätetty kotiin laiskottelemaan. Ootko aatellu ajella pojilta turkkeja pois? Tai ainakin vähän lyhyemmäksi! Vois vähän helpottaa niitä, ja kun te ette varmaan näyttelyihin oo menossa? :DD HHAHAHA tästä tulikin mieleen eräät mätsärit kun nauroin vedet silmissä kun koda vaan istua tökötti kehässä ja koitit lahjoa sitä seisomaan xDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, joo! Kyllä toi turkkien ajelu on useampaan kertaanki käyny mielesä, mutta en oo aikaseks saanu. Ehkä ens kesänä viimein?! :'D Hahahahhahah, tosiaan noi näyttelyt ei iha ollu mun ja Kodan juttu... ja hei !! ymmärtäähän sen nyt, ettei tommosta leväperää jaksa kauaa kannatella. Paljo helepompi ku istuskelee vaa :''DD

   Poista
 3. Ite tykkään kesäkeleistä, kunhan aurinko kans paistais, tykkäisin niin kovasti saada väriä iholle :p
  Mutta mitä koirien liikutukseen tulee, tämä on yhtä tuskaa. Vihdoinkin, kun Ramona tajusi uimisen ilon, ja sen ettei sinne hukukkaan vaikkeivat jalat ylttyisi pohjaan..no mitäs sitten, meille tuli uimiskielto hetkeksi, kun Ramonan allergioita ja niistä johtuvia iho-ongelmia hoidetaan, plääh.
  Hyvää kesää teille, ja toivottavasti viileneviä säitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itekki kyllä tykkään ku on saanu rusketusta, mutta enempää en tahtois :'D
   Voi miten harmin paikka, että teillä on nyt uimakielto... Theddy tulis varmaa hulluks ku ei pääsis uimaa !
   Ihanaa kesän jatkoa teillekki! :)

   Poista