29. heinäkuuta 2014

Tekemistä ukonilman ajaksi

Tiedätkö sen tunteen kun pelaat onnellisena tietokoneella tai muuten vain surffailet netissä ja yhtäkkiä alkaakin semmoinen ukonilma, että on pakko laittaa koneet kii ja jos et sitä tee, niin sähöt napsahtavat pois kuitenkin alta aikayksikön ja se kone menee viimeistään sitten kiinni. Eilen minulle kävi juuri noin, joten oli siis pakko keksiä jotain muuta tekemistä ukkosen ajaksi. 

Eli mitä siis tehdä jos sähkölaiteet eivät ole käytössä, eikä uloskaan tohi lähtiä salamoiden sekaan hiipparoimaan? Noh, mehän laitettiin tottakai perheen kesken pitkästä aikaa lautapelituokio pystyyn. Meille on tässä vuosien mittaa kertynyt mukava kasa kaikenlaisia lautapelejä. Alla olevassa kuvassa näkyy kenties ne suosikki pelit, mutta noiden lisäksi löytyy vielä monta monta muutakin, jotka ovat ehkä nykyyän turhan helppoja/tylsiä tai pienemmille tarkoitettuja. Mutta tosiaan lautapelien parissa aika kuluu nopsaa ja ukkonen on ohitse ennenkuin edes huomaakaan. Alias -pelit ovat ehdottomasti mun suosikkeja! 

 photo DSC06354_zpse92ae4ff.jpg photo DSC06347_zps178cbe32.jpg photo DSC06345_zps4b512c3f.jpg photo DSC06342_zpse6c9d022.jpg photo DSC06323_zps6f202a13.jpg photo DSC06429_zpsc5011a43.jpg

Tulevina päivinä ukkosia ilmaantuu ilmeisesti vielä lisääkin, joten pitääpäs pitää nuo lautapelit hollilla. Kertokaahan toki mitä te tykkäätte puuhailla ukonilman aikana tai onko teillä päin ylipäätään ukkostanut viime päivinä? Ja hei, pelkäättekö te ukkosta?

2 kommenttia:

 1. oon pienestä asti tykänny ukkosesta ja tykkään katsella ikkunasta salamointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii :) Mää en ihan voi sanoa tykkääväni ukkosesta, mutta en mä sitä pelkääkkään, ainakaan pahasti!

   Poista