11. heinäkuuta 2014

Kesäaamun tunnelmaa

Muistan kun viime kesänä nautin paljon useammin näistä ihanista auringonnousuista ja kesäaamun tunnelmista. Hävettää ihan myöntää, että tänään tosiaan oli ensimmäinen kerta tälle kesää kun nappasin kameran ennen kello viittä aamulla ja lähdin oikeasti nauttimaan kauniista kesäaamusta ulos. Olen tällä viikkolla aikaisemminkin ollut hereillä jo ennen viittä ja miettinyt ulos lähtöä ja aamuauringon kuvaamista, mutta aina sänky on voittanut ja saanut minut jäämään jatkamaan unia. Ymmärtäähän sen, koska olen oikeasti ollut töistä ihan puhki. Tänään on kuitenkin ihana työviikon viimeinen päivä, perjantai. Siitä sain puhtia sen verran, että pääsin tänään ennen kukonlaulua kuvailemaan.

Lähdin täydellisessä aamupöhnässä ja unihiekatkin vielä silmissä kulkemaan tuttuja hiekkateitä. Lähes tulkoon heti kun aamuauringon säteet osuivat kasvoilleni tunsin oloni virkeäksi ja aamupöhnästä ei ollut enää tietoakaan. En tallustellut kovinkaan pitkää matkaa, sillä aamukävelyn täytyy olla rauhallinen ja nautinnollinen. Heiluin pylly pystyssä ojissa kukkien perässä. Tahdoin ikuistaa kesäaamun kauneuden, mutta en tiedä miten hyvin onnistuin siinä. Nousevan auringon valo on vain niin mahdottoman kaunis. Mielestäni jokaisen tulisi edes kerran kesässä herätä aikaisin ihastelemaan sitä. 

Onneksi hyttyset näyttivät olevan jossain piilossa, sillä niitä ei ollut yhdenkään vertaa riesanani. Yleensä niitä on kasa päin. Minun lisäkseni hereillä näytti olevan ainakin käki, joka kukkui metsänlaidalla, sekä pieni varpunen, joka tuli ihmettelemään hetkeksi minun touhujani. Kun aurinko nousi yhä korkeamalle ja kuulin vatsani kaipaavan aamupalaa niin totesin olevan sopiva aika palata kotiin. Kahvikin oli kerennyt tippua pienen aamuretkeni aikana ja pääsin jatkamaan aamunautintoa kahvikupposen äärellä. Kyllä tälläisen aamun jälkeen jaksaa lähteä työpäivän painamaan.

Ihana kesäaamu. Onneksi saan nauttia kaikesta tästä!

 photo DSC04818_zps28596a2f.jpg photo DSC04813_zps38855377.jpg photo DSC04827_zpsd5fcf61f.jpg photo DSC04845_zps7163c605.jpg    photo DSC04846_zps9aabda3e.jpg photo DSC04853_zps37beba5d.jpg photo DSC04861_zps8514e8b7.jpg photo DSC04880_zpsea653c98.jpg photo DSC04892_zps1c6030fe.jpg photo DSC04893_zpsba5a5164.jpg

16 kommenttia:

 1. Aivan ihania aamu kuvia :)!
  Itse siis herään aamu 5 navettaan ja tiedän miltä se sänkyyn jäämise ajatus tuntuu.. Työt kuitenki on tehtävä ja ylös noustava.
  Kävelen kuitenki aina niin koomasena autolle, että herään vasta siinä vaiheessa kunnolla kun käynnistän lypsykoneen päälle.
  Propsit siulle että oot vapaa ehtosesti jaksanu lähtee kävelemään! Niin kauniita kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kehuista!
   Kyllä nämät kesäaamut ovat sen verran nätti näky että joutaa joskus herätä ihan niidenkin vuoksi hereille aikaisin! :)

   Poista
 2. Olin itsekin juuri tänään aikeissa nousta kuvailemaan aamuaurinkoa, mutta jostain syystä herätyskellon sai läimäistyä liian helposti kiinni. Nooooh, joku toinen aamu sitten, onneksi näitä kesäpäiviä/aamuja piisaa vielä!

  Ja todella hienoja kuvia! Awesome!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Semmosta se joskus on, mutta tosiaan kerkiäthän sääkin vielä kauniista kesäaamuista nauttimaan, vaikka tänään menikin ohitte! Kiitos hurjasti kehuista.

   Poista
 3. Ihania kuvia. :3 Ite oon nii yökukkuja et harvemmin tulee herättyä ennenku aurinko nousee ellei oo jotain tosi aikasta menoa. Ehkä vois joskus koittaa nauttia aamukahvit partsilta auringonnousua katellen jos jaksais. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa. Kannattaa kyllä jaksaa edes kerran näin kesällä :)

   Poista
 4. oi ihania kuvia! kaunis tunnelma! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hienoja kuvia ja sujuvaa tekstiä koko blogissa! Jään seurailemaan :)

  http://storyaboutme-roosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla että tykkäät :) Tervetuloa vain seurailemaan!
   Käynpäs vierailemassa myäs sinun blogiasi ->

   Poista