18. heinäkuuta 2014

Luojan kiitos on perjantaiDoodih. Näin ois taas työviikko kahlattu läpi ja ihana perjantai saavutettu. Rauhallinen ja rentouttava viikonloppu edessä, mikäs sen parempaa. Nyt ois jo kolme viikkoa töitä tuolla vanhainkodilla takana ja yksi enää edessä. Nopeasti on vain aika menny.. ihan hyvä vain!

Tietokoneen äärellä en oo paljoa kerenny tällä viikolla viihtyä, koska on ollu aikalailla joka päivä ukkosia, niin on konekin pysytellyt visusti kiinni sillon. Nytkin itseasiassa alkoi kuulua jyrinää. Saa nähä iskeekö se taas ukonilmaa tähän meille. No koirat on ainaki ruvennu tottuun ukkosen ääniin, ku on nii monena päivänä joutunu niitä kuulemaan. Ennen Koda ainakin pelekäs kauhiasti, mutta eipä sekää ny oo enää moksiskaan vaikka kuinka jyrisee. Välillä vain pää kallellaan ihmettelee jos oikein kovaa jyrähtää.

No mitäs muuta tänne kuuluu kuin töitä ja ukkosta.. hmm.. täytyy oikein miettiä. Jaa-a, no eipä välttämättä mitää sen kummempaa. Tuo työ syö aikalailla kaikki energiat ihtestä, niin iltasin sitä on aina niin poikki että huhhuh. No mutta saapas nähdä sitten kuinka kauan sitä kerkiääkään lomailla kun nämä hommat loppuu. Ei mulla syksyksi oo vielä mitään suunnitelmia. AINIIN! Kävinhän mää tuossa yks päivä Lohtajalla työhaastattelussa. Iltapäiväkerho-ohjaajan paikkaa hain, mutta saas nähä kuin käy. Useampi hakija sielä kuitenkin oli. Jos ei tuo paikka napsaha nii pitääpi sitten vain odotella muita. 

Jottei tästä ihan tylsää kuulumisten jaarittelu postausta tule, niin heitetäänpäs tähän loppuun 'piristykseksi' vielä pari kuvaa tältä päivältä. Töitten jälkeen mussa sattui olemaan sen verran puhtia, että päätin siskon kanssa käydä pyörähtämässä läheisillä pelloilla napsimassa kuvia pitkästä aikaa. Eipä niistä ny kummosia tullu. Aina tukka naamalla tai silmät killissä, mutta olkhoot.

Joka tapauksessa oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille. Syökää ja nukkukaa hyvin. Semmoinen ois ainakin tämän likan suunnitelma tälle viikonlopulle. Palaillaan!

 photo DSC04903_zps57d69cef.jpg photo DSC04945_zpsbb47248b.jpg   photo DSC04954_zps5c2712a1.jpg photo DSC04928_zps147f65b0.jpg

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat sen paikan! :)
  Itellä ei enää noi viikonloput merkkaa mitää ku kassalla voi olla minä päivänä vaan ja oon koko ajan ihan sekasin päivistä ku "normaali" viikkorytmi on historiaa.. :D Mut rentoa viikonloppua siulle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähä kuinka käy! Mutta jos nyt ei onnista tuon työpaikan suhteen, niin ei auta ku jäädä odottelee seuraavia mahdollisuuksia :)
   Ja tosiaan, tuommosessa työssä sitä varmasti meneeki sekasi, ku ne ei oo aina ne viikonloput mitkä ois vapaana. Mutta hyvät viikonloput sullekkin, vaikka jos oot kassan takanakin :)

   Poista