27. heinäkuuta 2014

Suloinen suvisunnuntai

Moro, moro! Täällä taas. Hehe... Toivon mukaan pysytte perässä, vaikka postauksia onkin ilmestynyt nyt melko tiuhaan tahtiin, mutta minkäs sille mahtaa kun on niin kova innostus kirjoittaa ja kuvaillakin tänne. Noh, ehkä tämä tässä kohta taas tasaantuu niin, ettei ihan joka päivä postauksia tupsahtele. Tai eihän sitä tiedä. Niitä tulee kun on tullakseen. Mitä sitä turhia jarruttelemaan. 

Tänään tahdoin tulla tänne rustailemaan ihanasta sunnuntai aamusta/aamupäivästä, jonka vietimme poikaystäväni kanssa. Nimittäin heti aamu kahdeksalta keräsimme kimpsut ja kampsut kasaan ja suuntasimme kohti Ohtakarin uimarantaa. Sinne on meiltä ajomatkaa noin puoliska tunnin verran. Se on hieno paikka ja siellä kelpaa hellepäiviä vietellä. Lähdimme siksi hyvissä ajoin, että kerkeäisimme olla siellä ihan rauhassa ennen ryysistä ja tuohon aikaan aamusta ei ole vielä aivan niiiiin tukahduttavan kuuma. Onneksi mentiinkin hyvissä ajoin, sillä kolme tuntia kerkesimme olla paikan päällä uiskentelemassa ja itseämme grillaamassa, sekä hieman herkuttelemassakin, kunnes ihanat luonnonäänet; lokkien huuto ja aaltojen liplatus katosi pikkulasten kiljuntaan ja muuhun hälyyn, mitä syntyi kun rannalle alkoi kerääntyä väkeä. Silloin katsoimme parhaaksemme poistua paikalta. 

Joka tapauksessa oli ihanaa chillailla rannalla näin kauniina sunnuntaiaamuna, kuten kuvistakin huomaa. Ja ai niin! Enpä ole koskaan ennen nähnyt haukkaa niin läheltä kuin tänään tuolla. Nimittäin jonkin sortin haukka pääskysten jahtaamana ja ahistelemana meinasi lentää suoraan päin pläsiä. Kyllä siinä hypähti sydän kurkkuun ku säikähin. Ei kiitos lintuja enää noin lähelle.

 photo DSC06052_zps0a48dcd3.jpg photo DSC06071_zpsb7167e3e.jpg photo DSC06077_zps4c15500e.jpg photo DSC06103_zps4e85e0b2.jpg photo DSC06243_zpsaae07f00.jpg   photo DSC06275_zps07a49a1d.jpg photo DSC06175_zpsbfa9ae1c.jpg

Kaunis paikka vai mitä? Ihanan aurinkoista sunnuntaita myös sinulle!

6 kommenttia:

 1. Kaunista! :) Näissä kuvissa on niin kesäfiilis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Vaikka jo innoissani syksyä odotankin, niin kyllä pitää vielä ihanista kesäpäivistäkin nauttia!

   Poista
 2. Oi miten ihanan näkönen ranta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta :) Kyllä tuolla kelpaa löhöillä !

   Poista
 3. Ihania kesäkuvia :) Tuo kolmas oli ehdoton lempparini, tosi hauska otos!

  VastaaPoista