24. marraskuuta 2013

Ahkeraa tankkausta

 photo IMG_9243.jpg photo IMG_9249.jpg photo IMG_9346.jpg photo IMG_9359.jpg photo IMG_9653.jpg photo IMG_9555.jpg photo IMG_9542.jpg photo IMG_9508.jpg photo pervokurre.gif

Nyt kun kaunis lumipeite on peittänyt maan täällä meilläpäin, niin se on myös nostattannut kuhinaa takapihan talviruokintapaikalla entisestään. Tänä aamunakin on saatu lintuintoilija koirieni kanssa yhdessä seurata monen VIP-vieraan toilailuja pihapiirissä. Theddykin on jo tervehtynyt niin, että ei siitä edes huomaa, että se on toissapäivänä leikattu. Niin tohkeissaan sekin valvoo ja vahtii takapihan meininkiä. 

Tosiaan nuo ruokintapaikan vakio vieraat alkavat olla jo melko hyvin syöneiden näköisiä. Tuo käpytikka varsinkin. Sille talipallot maistuvat useastikin päivässä. Ja varmasti sitten kun pakkaset kiristyvät niin tankkaamassa käydään vielä useammin, että varmasti selvitään pakkasöiden ylitse. 

Olen tässä harmitellut, kun punatulkkuja ei käy meidän ruokintapaikalla ollenkaan, mutta muualla lähistöllä olen niitä havainnut. Noh, tänään kun tutkin, niin niille ilmeisesti kelpaa talin sijaan paremmin auringonkukan siemet, joten niitä käytiin pussillinen ostamassa. Jospa nyt saatais vähän punasta väriäkin takapihalle. Saas nähdä! 

4 kommenttia:

 1. Ooi toi vika c: Osta järjestelmäkamera?/! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tämän postauksen kuvat on kuvattu Canon Powershot SX40:llä, joka on periaatteessa siskon kamera. Yleensä itsellä heiluu sitten Sonyn järkkäri kaulassa :)

   Poista