22. marraskuuta 2013

Lunta tupaan!

 photo DSC00458.jpg photo DSC00449.jpg photo DSC00349.jpg photo DSC00378.jpg photo DSC00406.jpg photo DSC00296.jpg photo DSC00327.jpg photo DSC00431.jpg photo DSC00474.jpg

Tänään ollaan saatu poikien kanssa nauttia oikein urakalla pienestä lumi määrästä, joka oli viime yönä peittänyt maan. Kyllä nuo valkeat maisemat ovat vain hurjan kauniita ja niitä kelpaa ihastella. Oltiin pitkällä metsälenkillä riekkumassa sydämiemme kyllyyksistä, sillä Theddyllä oli tänään päivällä kastrointi, joten otettiin aamulla kaikki ilo irti lumisesta metsästä.

Theddystä ei taida nyt muutamiin päiviin olla riekkumaan tuolla ulkona. Sääliksi käy, kun poika on niin hirmuisen energinen tapaus ja nyt se tuolla makaa tötterö päässä kipeänä ja surullisena. Voi kun se tokenisi pian ja pääsisi taas juoksemaan vapaana ja pirteänä. Niin ja toivottavasti leikkuu nyt sitten auttais meidän arkea naisten hurmurin ja suuren egon omaavan Theddyn kanssa, ettei ihan turhaan oltais pulitettu tästä "huvista" kolmea sataa euroa (tosin tuo hinta sisälsi myös rokotuksen). Peukut pystyyn siis!

10 kommenttia:

 1. Onpas kauniit talvimaisemat :) Kunpa vain tänne meillekin...
  Kotona koiruus toipuu samasta leikkauksesta (vaikka tänään ollutkin huono päivä). Theddylle hyviä vointeja & pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Toivottavasti pääsette tekin pian lumisista maisemista nauttimaan :)
   Pikaista paranemista sitten sinnekkin päin. On se kurja katsoa kun koira on kipeä :(

   Poista
 2. Ihania kuvia taas kerran :3

  Toivotaan että toinen paranis pian ja pääsis taas nauttimaan ulkona riekkumisesta :3 Koirien lääkärit on kyl välillä niin ylihinnotellun olosia.. Siskonkin koiran pentuhampaaan poisto oli joku 300-400e.. Huhhuh sanon minä D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :3
   Jep.. ei oo mitää halpaa lystiä käyttää koiraa eläinlääkärissä.

   Poista
 3. Hei kerros sittekun jonkin aikaa on vierähtänyt niin auttoiki Theddyn kastrointi esim tuohon egoiluun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Varmasti tulen kertomaan täällä blogin puolella miten leikkaus on vaikuttanut tuohon pikkumieheen :)

   Poista
 4. vau ihania lumi kuvia!<3 oispa täälläkin noin paljon lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) Toivottavasti sinnekkin päin satelee pian!

   Poista
 5. Mä oon NIIIIIN kade tuolle lumelle! sinne päi satanu jo 2krt lumet maahan ja täälä oo näkynykkää lumihiutaleita.
  Onneks ens viikonlopuks sinne päi koirie kans ja toivotaan, että lumi on vielä maassa ;)

  Toipumisia leikkauksesta Theddylle! onko ego sit suurentunu kovastikin? sillo joskus ko nähtiin niin mielestäni Renellä oli paaaaljon isompi ego ko Theddyllä.
  Ite saanu katella jo 2kk ko koira syöny kipulääkkeitä, mut kipeähän se ei ole ko vahvat lääkitykset. Paranemisia sinne siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! No me nautitaa lumista sitte teidänki puolesta :D
   Juu, kyllä Theddy on kerenny melkosen egon kasvattaa siitä kun me sillon viimeks nähtiin. Sillon se oli vielä kiltti pieni poika, mutta sitte siitä kasvo kyllä melko kovis mies. Toivotaan, että meno vähän rauhottuu tän leikkauksen myötä! :) Tänään onneksi ei oo yhtään näyttäny olevan kipeä. Yrittää kokoajan saada jotakuta leikkimään kanssaan ja on muutenki ihan eri ääni kellossa kun eilen. Hyvä näin! Toivotaan sinnekkin päin nyt parempaa onnea koirien terveyden kannalta :)

   Poista