14. marraskuuta 2013

Arjen temmellystä

 photo DSC09089.jpg photo DSC09094.jpg photo DSC09136.jpg photo DSC09180.jpg photo DSC09156.jpg photo DSC09331.jpg

Kukkuluuruu! Mitäs meidän arkeen kuuluu? Noh, minulla itselläni ainakin kouluhommista stressaamista, mutta sen lisäksi paljon kaikkea mukavaakin. Nimittäin tämä viikko on sisältänyt paljon uusia kivoja juttuja, kuten esimerkiksi siskon kanssa ollaan innostuttu sulkapallon peluusta oikein urakalla. Sulkaa on sitten lätkitty tuntitolkulla pihalla pimeässä lamppujen valaistuksessa lähes joka ilta.

Theddyn kanssa ollaan hiki otsalla viskottu frisbeetä. Oikein hauskaa ja uuvuttavaa puuhaa. Pikkumieskin saattaa joskus jopa väsähtää frisbeen perässä juoksentelusta. Sitä kun tuntuu yleensä niin mahdottomalta saada väsyksiin mitenkään. Kodaa ei frisbee kiinnosta sitten pätkän vertaa. Se tyytyy katselemaan pellon reunalta, kun kaveri temmeltää.

Aurinkokin on uskaltautunut näyttäytyä nyt parina päivänä. Mukavaa vaihtelua ainaisiin harmaisiin ja sateisiin päiviin, mutta kyllä me jo kovasti niitä lumihankia ooteltais. Toivotaan, ettei enää hirveen kauaa tartteis odottaa, että pääsee tarpomaan lumeen. Tosin onhan siinäkin huonot puolensa... koirilla tuo turkki nimittäin kerää kyllä melkoiset lumipaakut yleensä. Niitä saa sitten lenkkien jälkeen sulatella urakalla.

2 kommenttia:

 1. Oi sitä runsaskarvaisten koirienomistajien arkea talvisaikaan!! Mutta kyllä se vaan niin paljon helpottaa kun saataisiin lunta näihin pimeisiin ja synkkiin iltoihin. Pojilla on hurja meno tuossa kakkoskuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta :D Pojilla meno on tuollaista aina kun pääsevät vapaina kirmaamaan! Voi sitä riemun määrää :)

   Poista