16. marraskuuta 2013

Voimia keräämässä

 photo DSC09359.jpg photo DSC09343.jpg photo DSC09369.jpg photo DSC09418.jpg photo DSC09438.jpg photo DSC09473.jpg photo DSC09542.jpg photo DSC09555.jpg photo DSC09571.jpg photo DSC09612.jpg photo DSC09658.jpg photo DSC09683.jpg photo DSC09671.jpg photo DSC09560.jpg  photo DSC09592.jpg

Kyllä sitä on heti astetta parempi fiilis! Käytiin nimittäin tänä aamuna koirien ja poikaystävän kanssa seikkailemassa luonnossa ja keräämässä voimia taas tulevaa viikkoa varten. Löydettiin todella kaunis erilaisten sammaleiden, sekä jäkälien peittämä metsäalue, jota ihasteltiin useampikin tovi. Siellä kamera räpsytti ja mieli lepäsi. Onneksi sitä toivomaani lunta ei ollut vielä sadellut, koska muuten olisi tuo upea paikka jäänyt löytämättä.

Ja voi sitä iloa, mikä tulee, kun näkee omat koirat superhypermega iloisina selvä hymy kasvoillaan kirmaamassa pelloilla ja metsissä, sitä ei voi sanoin kuvailla! Se vain on jotain parhautta. Jätin kyllä kaikki huolet ja murheet, sekä turhat stressit sinne kivenkoloihin ja nappasin matkaani paljon paremman olotilan. En tiedä kuvaisiko sana "puhdistautuminen" parhaiten sitä tunnetta, jonka metsän siimeksessä oleskelusta saa mukaansa. Vaikea sitä on sanoiksi pukea, mutta hieno tunne se on.

Tällähetkellä täällä talossa lemuaa lehmän lanta, vaikka kuinka yritin Theddyä suihkussa hinkata niin tuntuu, ettei se haju siittä mihinkään lähteny. Siellä se taas sai toteuttaa koiruuksiaan pyöriskelemällä ties missä kasoissa ja tappohan se siinä rytäkässä hiirulaisenkin, mutta on se kuitenkin omalla tavallaan niin sulonen, että saa anteeksi tuommoset. Tuossa vieressä se nyt tuhisee ihan väsyneenä. Kyllä näillä fiiliksillä taas jaksaa porskuttaa!

 photo DSC09695.jpg

10 kommenttia:

 1. Ihanan syksyisiä kuvia! Näyttää koirilla olleen melkoinen into kun hiirikin sai surmansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Intoa tosiaan riitti ja hiiri raukka sai siitä osansa :|

   Poista
 2. Ihana blogi ja tooosi nättejä kuvia! :-) Tykkään kyllä lueskelle. :)

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. aivan ihania karvaturreja tui tui :3 ja upeita luontokuvia ! :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei tuo theddyn nukkuma asento :D sammakko <3

  VastaaPoista
 5. Oih! Aivan täydellinen tuo banneri ja blogin nimi - toimivat loistavasti yhdessä! <3 Ainiin, ja hurrrrrjan söpöt hauvvat tässä postauksessa, ihanat tommoset nallekarhut ^_^


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentistasi! :) Nallekarhutkin kiittää!

   Poista