30. marraskuuta 2013

Valkea maa

 photo DSC00928.jpg photo DSC00968.jpg photo DSC01005.jpg photo DSC01013.jpg photo DSC01049.jpg photo DSC01036.jpg

Täälläpäin ainakin on todella kaunis sää ulkona tänään. Hieman tuuli tuivertaa, mutta aurinko valaisee pilviharsojen takaa taivaan kauniiksi ja lunta on satanut jälleen kerran ainakin sen verran, että maa on valkoisenaan. Niin kaunista. Nyt toivokaamme, että sitä lunta alkais tuprutella lisääkin, eikä tää nyt taas katoais mihinkään. 

Käytiin äskettäin koirien kanssa temmeltämässä mökin pihalla. Theddy pääsi ekaa kertaa leikkauksen jälkeen kunnolla vapaana riekkumaan ja voi sitä ilon määrää. Se oli kuin pommi joka räjähti joka suuntaan, kun se kuuli sanan "vapaa". Koda raasu ei ollut kovin mielissään kaverinsa totaalisesta sekoamisesta, sillä Theddy runnoi sen jalkoihinsa aikalailla. Koda on niin herkkis, että se sitten suuttui ja meni mökin portaille  turvaan istumaan loppu ajaksi ja antoi hurrikaani Theddyn riehua yksikseen. 

Noh, nyt on enimmät paineet purettu Theddyltäkin ja se voi taas hyvillä mielin vetää sikeitä tuossa jalkojeni juuressa. On se vaan eri epeli täytyy myöntää! Sen kanssa ei koskaan ole tylsää. 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! Ja tee ihmeessä se pentuhaaste, voin haastaa sinut vielä neljäntenä ;) Mitä useampi sen tekee, sitä parempi!

  -Sara
  pentumaista.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti :) Täytyykin tässä alkaa selailemaan poikien vauvva kuvia ja muistelemaan sitä pentuarkea postausta varten!

   Poista
 2. Hahaha voi Kodaa, mulla tulee siitä aina mieleen se kun sillon Wanda ja Koda koitti siellä päin kivelle päästä, mutta Kodarukka ei päässyt.... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA :D Koda tosiaan on ollut melko raukkis jo pienestä pitäen...

   Poista