4. marraskuuta 2013

Sataa sataa ropisee pilipili pom, pilipili pom ♫

 photo DSC08802.jpg photo DSC08585.jpg photo DSC08543.jpg photo DSC08537.jpg photo DSC08534-1.jpg photo DSC08558-1.jpg photo DSC08630.jpg photo DSC08783.jpg photo DSC08775.jpg photo DSC08494.jpg photo DSC08789.jpg

Pikkuhiljaa alkaa jo tympiä ja väsyttää nämä ainaiset sadekelit ja synkkyys ulkona. Satelispa pian taas lunta niin ois paljon paljon kivempi!

Käytiin eilettäin hakemassa pientä piristystä sunnuntairetken merkeissä, vaikka sää oli mitä oli. Tälläkertaa poikaystäväni ei lähtenyt mukaan, vaan retkiseuranani oli koirien lisäksi äiti. Ajelimme tuohon läheiselle mökille, mikä on tavallaan meidän suvun yhteinen. Siinä mökinpihassa touhuiltiin koirien kanssa ja päätettiin samalla myös käydä kävelyllä lähimaastossa. Onneksi käytiinkin, nimittäin sattumalta löydettiin mukava pieni kota merenrannasta. Kyseinen paikka laitettiin visusti muistiin, jotta päästään joku toinen sunnuntai paistelemaan sinne makkaroita, joita tälläkertaa ei ollut mukana. Ensi keväänä siellä on myös oiva paikka bongailla lintuja, joten oli kyllä loisto löytö!

Huomasin muuten eilen kuvaillessani, että taitaapi rakas ja luotettava kamerani vedellä viimeisiä. Se on yhtäkkiä alkanut pitämään järkyttävää *RÄPS* ääntä, kun ottaa kuvan ja tuntuu, että muutenkin toimii hirmu tönkösti ja ei meinaa millään tarkentaa. En kyllä tiedä missä mahtaa olla vika. Onhan tuo Sony minua uskollisesti palvellut jo ainakin yli 3 vuotta eikä siinä koskaan ole ollut mitään vikaa, joten kenties nyt on sen aika alkaa temppuilla.
Jos lukijoiden joukossa sattuu olemaan kamera experttejä, niin saa toki kertoa, jos yhtään on haisua mikä saattaisi olla kamerassani vialla!?

8 kommenttia:

 1. voi mitä karvaturreja!
  mua kans ärsyttää tää pimeys ja jatkuva vesisade, tulis vaan jo pysyvät lumet!

  VastaaPoista
 2. Oi onpa ihania koiria sulla♥ :3 Ja oot tosi hyvä ottaa kuvia!

  VastaaPoista
 3. Voi katoin huokaillen näitten kuvien upeutta ! Ja voi mitä söpöläisiä noi koirat ! :3

  VastaaPoista
 4. tosi kauniita ja tunnelmallisia kuvia :)

  VastaaPoista