26. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 1/5


Tadaa! Nyt starttaa tämä haaste. Ensimmäisen päivän kuva. Pakko kommentoida heti alkuun.. miten mää edes voin näyttää noin paksulta tuossa kuvassa?! Järkytyin suorastaan! Jäätävä. Huhhuh!! :D No se ei ollu pointti kuitenkaan, vaan pointti oli uusi peili ja uudet kengät. Kaupungilla on siis käyty tänään ja tuommosta lähti matkaan. Vanhat lenkkeilykenkäni alkoivat olla jo melekosessa kunnossa. On niillä sen verran suttailtu tuolla pitkin maita ja mantuja, että ihan ymmärrettävää, että eivät tuumanneet enää pysyä kasassa. Onneksi niiden tilalle löytyi halavalla nuo tosi hyvän tuntuset kenkulit. Kävin niitä jo testailemassa ja oikein hyvät ovat kyllä! Tykkään :)

Ai niin! Tähän haasteeseenhan kuului päivänkuvan lisäksi myös päivänbiisi, joten eipäs unohdeta sitä! Heitetäänpäs tähän yksi suosikeistani joka on tänäänkin soinut muutamaan kertaan jo. Ihana Reckless Love! Mutta tosiaan. Tämmöstä tänään ja katsellaan mitä kivaa huominen tuo tullessaan!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo edellinen postaus ja sen video. :D Ja et sie miusta nii paksulle näytä. :D Tuo toppi nyt roikkuu suorana mutta siitä kyllä näkee, ettet oo mikää laatikon muotonen oikeesti. :DD Ihanan biisin valitsit. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii :3 Kiitos! Haha joo :D Säikähin vaan ku ekan kerran kuvaa kahtoin, että miten mää tolta muka näytän ::D

      Poista