10. huhtikuuta 2014

Ilta-auringossa photo DSC09432_zpsbeee1496.jpg photo DSC09493_zpse21c6f8e.jpg photo DSC09541_zpsc017da6e.jpg photo DSC09572_zps2858151e.jpg photo DSC09647_zps1ba7d86d.jpg photo DSC09757_zps6665026e.jpg photo DSC09763_zpsebd0bb0c.jpg photo DSC09745_zpsbee77cef.jpg photo DSC09807_zps735bf7c2.jpg

Sisko yritti kameran kanssa pysyä perässä, kun minä loikin onnellisena ilta-auringon kaunistuttamassa metsässä mun uudet rakkaushousuni jalassani. Tuo metsä on muuten ihan uusi löytö. Ihana iso metsä. Paljon suuria puita ja pehmeitä sammalmättäitä. Harmi vain, että meidän kuvaus tuokiomme tuolla loppui kuin seinään. Nimittäin pelkään käärmeitä yli kaiken ja kappas kummaa.. mikäs muukaan kuin kyy siellä paistatteli päivää. Kyllä saatiin vipinää töppösiin, kun koiratkin oli mukana ja piti niidenkin perään katsoa. Onneksi tuo inhottava luikero ei kerennyt meistä ketään purra siinä hötäkässä. Kuitenkin se katala olento sai häädettyä meidät sieltä kiireen vilkkaa muille maille. MURR! Käärme 1 - Janette 0.

Pakko muuten mainita tässäkin ihan vaikka vain muutamalla sanalla kuinka paljon rakastan mun uusien rakkaushousujeni lisäksi mun ripsiä! Kuten varmasti muistattekin, niin mähän en oo koskaan käyttänyt meikkiä. Okei joo, penskana oon leikkiny äitin luomiväreillä ja huulipunilla, mutta siis sillä tavalla kunnolla en oo koskaan meikkiä käyttänyt, koska en koe siihen minkäänlaista tarvetta. Ihanaa olla luonnollinen, ilman mitään pakkeleita naamassa. Mutta siis niin.. tykkään, että mun ripset on just täydelliset mun mieleen. Luonnostaan niin tummat ja tuuheat. Ihanat!

Kuulisin mielelläni, että mistä te ihanuudet tykkäätte eniten omassa ulkonäössänne? 

 photo DSC09571_zps447073ad.jpg

16 kommenttia:

 1. Vau mitä kuvia! :o

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia jälleen. :D

  Inhoan itseäni liikaa voidakseni pitää mistään. :DD D:

  No.. Silmien väri! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia :)
   Hyvä, että jotain mieluisaa sentään löytyy! ::D Itse oon vasta jokin aika sitten ruvennut oikeasti tykkäämään omasta lärvistä ja se on ihana tunne, kun ei tarvitse enää etsiä vikoja, vaan näkee niitä kauniita juttuja!

   Poista
 3. mä niin rakastan näitä sun kuvias ♥


  http://riikkarawr.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oi eii! Onko tuo Koda joka on tuossa makoilukuvan jälkeen? Siis tuolla takana erottuu tuollainen ruskea ''hahmo"" :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. tuijottelin kuvaa tovin, mutta ei se kai Koda ole :D Joku kanto ehkä?

   Poista
 5. Mäkin tykkään mun ripsistä! Tai siis ne on tosi pitkät ja semi tuuheet mut aika vaaleet:( siks värjään mun ripsii:D koska jos laitan ripsaria, ne on ns ylipitkän näköset ... yltää melkei kulmii o_o sellaset vähä luonnottoman näköset, u know ; )

  VastaaPoista
 6. nää kuvat on ihania!:) mä pidän ehkä eniten ulkonäössäni silmistä ja hiuksista! Mutta voi, luonnostaan tuuheat ripset ois mahtavat!

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkin haaveilisin ihanista hiuksista.. tuuheet ja paksut ois kivat näitten lirujen tilalle! Sulle kyllä passaa tosi hyvin tuo punanen hiusten väri :)

   Poista