18. huhtikuuta 2014

Takapihan elämää

 photo IMG_3445_zps5bfc4c84.jpg photo IMG_3460_zps9e767adb.jpg photo IMG_3517_zps66c975ca.jpg photo IMG_3556_zpsb6728afd.jpg

Kuten tiedättekin jo, niin meidän takapihaltamme löytyy vaikka minkä näköistä veijaria. Yllä olevat kaverit ovat viimepäivinä käyneet ahkerasti poseeraamassa kameralle, joten olihan niitä pakko tänne blogin puolellekin laittaa näytille taas kerran.

Tuo tupsukorva kurre on varsin symppis tyyppi. Sen touhuja on ihana seurailla, kun se on nyt keksinyt laittaa asumaan tuohon pönttöön joka on suoraan huoneeni ikkunan edessä. Siellä se tälläkin hetkellä torkkuu ja välillä herää tarkkailemaan, kunnes taas päättää ottaa tirsat ja kömpii pöntön sisälle. Toisaalta harmi kun kaveri valtas juuri tuon pöntön, koska se on ollut joku kesä vakkari asunto leppälintu pariskunnalle. Noh, nyt ei auta kun tirppojen etsiä oma paikka jostain muualta, koska luulenpa, että tämä kaveri ei hevillä luovu uudesta asunnostaan, jossa näyttää viihtyvän niin hyvin. 

Täytyypä kyllä jakaa teille vielä eräs hassun hauska video, josta tulee hyvin esille kaikki pihapiirin linnut. Tarkoitukseni oli kuvata vain noita pitkäkoipisia kurkia takapihan pellolla, mutta huomaamattani videolle tallentui myös joukko muiden lintujen ääninäytteitä. Kuuletkos videolta kaikki sirkuttajat? Videolta pitäisi kuulua siis jonkun perus pikkulinnun sirkutus, oisko kenties talitintti. Lisäksi lokkien "kaunista" kiljuntaa, tikan puunkoputusta, fasaanin rääkäisy, sekä joutsenten huutoa läheiseltä järveltä. Kuulitko kaikki? Pointsit sulle!

Tämmöstä luontopläjäystä tälle päivälle. Seuraavaksi ois kiva käydä sorsia vähän kuvailemassa. Saas nähdä, jospa näiden vapaapäivien aikana kerkeis kävästä kameran kanssa meren rannassa tai ainakin tossa viereisellä järvellä vois käydä. Sieltäkin kyllä löytyy muutamaakin erilaista räpyläjalkaa. Mutta saas nähdä mitä seuraavaksi kameran eteen eksyykään!

4 kommenttia:

 1. Haha ihana tuo edellisen postauksen video. :DD

  Ja onkos kurppista näkyny vielä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurppis on ollut poissa näköpiiristä jo jonkun aikaa. Epäilin, että sitä ei oo näkyny, koska Theddy kävi möyrimässä ja paskomassa Kurppiksen vakio nukkuma paikalle.. :D MUTTA tänä aamuna Kurppis oli taas käymässä ja matoja etsimässä!

   Poista
  2. No en minäkää tulis jos tuollee tehtäis. XD Mut jee hyvä ettei kukaa oo syöny sitä :DD

   Poista