21. huhtikuuta 2014

Höpöhöpö se mikään hauki ole !

Näin ois taas loma lusittu ja huomenna reippaana, hyvin levänneenä takaisin koulutyön pariin. Koulutyöstä puheen ollen.. ei sitäkään lystiä enää kauaa ole! Jos en ihan päin honkia laskennu näin äkkiseltään, niin enää olis 18 koulupäivää jäljellä + opintomatka/luokkaretki. Hirvittävä ajatuskin, että pian joutuu jättämään taakseen tuon upean opiston ja ne kaikki ihmiset siellä. Ennenkaikkea meidän rakkaan luokan. Oi voih. Mihin on kadonnut nää kolme vuotta? Ei parane miettiä tätä enempää. Alkaa kauhistuttaa kyllä toden teolla. Ja vieläpä kun ei yhtään tiedä mistä sitä itsensä löytää syksyllä. Sen näkee sitten!

Mutta tosiaan. Tämä pääsiäisloma on sujunut ihanan lämpimissä ja aurinkoisissa tunnelmissa. Ulkoiltu on tottakai oikein urakalla. Koiratkin on ollu hyvin tyytyväisiä, kun tänäänkin pääsivät sinne Houraattiin juoksemaan ja eilen tehtiin pitkän pitkä  metsäretki niiden kanssa ihan tässä lähimaastossa. Theddykin on päässyt heittämään talviturkkinsa ja voi sitä riemua, kun jätkä muisti miten hauskaa uiminen on. Ihana! 

Välillä oon jättänyt koirat lepäämään kotia ja lähtenyt ihan itsekseni ulkoilemaan kameran kanssa. Lähinnä oon lintuja käyny bongailemassa niin järvillä, lammilla kuin merelläkin. Monen sorttista siivekästä on tullut löydettyä. Harmitti kovin kun löysin elämäni ensimmäistä kertaa nokikanan, mutta se oli aivan liian kaukana kuvattavaksi. Täytyy joku päivä käydä tarkistamassa, jospa se kaveri ois samalla järvellä, mutta paremmin kuvattavissa. 

 photo IMG_3862_zps625a4962.jpg photo IMG_3887_zps6eb9a6d3.jpg photo IMG_3901_zpsac6c7882.jpg photo IMG_3969_zps957b38cb.jpg photo IMG_3908_zpsbb8b45ae.jpg photo IMG_3971_zps80c9eba3.jpg photo IMG_3990_zps7f53beef.jpg photo IMG_4114_zpsc578ed5a.jpg photo IMG_4059_zps10edb733.jpg photo IMG_4112_zps89cb610e.jpg

Siinä oli taas vaikka minkä näköstä tirppaa. Mun on kuitenkin tähän loppuun vielä aivan pakko esitellä teille video vedenalaisesta hirviöstä, jonka kohtasin eräällä lammella. Ja älkää väittäkö että se on hauki! Ei, se ei ole mikään tylsä hauki. Se on varmasti tyyliin joku Loch Nessin hirviön lapsi tai joku semmonen. Uskokaa tai älkää!Että tämmösissä tunnelmissa on minun pääsiäislomani hurahtanut ohitse. Mites teillä? Mitäs hauskaa ootte puuhastellut vai ovatko päivät kuluneet ihan vain löhöilyn merkeissä? Veikkaanpa kuitenkin, että kaikki ootte edes vähän käyny tuosta ihanasta auringosta ja lämmöstä nauttimassa. Toivottavasti ainaskin! Ihanaa viikkoa teille kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Hii, ensiksi vähän myöhässä onnea Kodalle. :3


  Ja me käytii tänä aamuna porukoiden kanssa kanoteeraamassa kattelemassa lintuja. Kurki ja haukat oli aamun hienoimmat bongaukset. :3

  Ja hyi kammottava joku jättiläiskala yök.. :< Tuollaisten takia ei uida...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koda kiittää :3
   Voih. Tääläkinpäin pörrää ainaki jonkun sortin haukka, mutta ei oo sattunu vielä kameran eteen tulemaan!
   Noniinpä! Tappajakala.

   Poista
 2. Nyt täytyy kysyä, että mikä objektiivi sulla on, kun sillä yltää noin hyvin kuvaamaan lintuja? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lintukuvat kuvaan Canon Powershot SX40 HS:llä, jossa siis on 35xzoomi! Loisto kamera lintujenbongaukseen. Sillä pääsee tosi kauas!

   Poista
 3. HYI. Muuta mun ei varmaan tarttekkaan sanoa........... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA. Arvaa ketä ajattelin lämmöllä kun lisäsin tuon videon? ;DD

   Poista