23. huhtikuuta 2014

Ja mä kämmien anna en masentaa ♫♫ Oppi kautta kantapään
lensi veks ja menemään
typeryyttään on niin vaikee myöntää
myönnän sen

tää ei oo ihan haudanvakavaa
muutkin mokaa
mua saa, mua täytyy valistaa
muutkin mokaa ♫

Mulla ei periaatteessa ois nyt aikaa lorvia tässä koneen ääressä, mutta mun oli aivan pakko tulla jakamaan teille tää mun uusimman rakkauteni. Pauli Hanhiniemi nimittäin ja hänen uuden uutukainen biisinsä "muutkin mokaa". Ah, voi että. Oon kuulkaas soittanu tuota päivät pitkät lähes taukoamatta. Olen ihan myyty sille. Siis tuota biisiä kuunnellessa tulee jotenkin niin mukava fiilis. Jotenkin niin rento ja letkee. Ihana! 

En periaatteessa koskaan aikaisemmin oo hirveesti Paulin musaa kuunellu. Mitä nyt jotai tunnetuimpia biisejä ym. Vain elämää -ohjelmassa vasta kiinnostuin koko ihmisestä. Se on jotenkin niin luttana ja ihana ja komea ja ja.. no okei ei se vedä vertoja jollekin mun ykkös miehelle (Jensen Ackles), mutta siis kuitenkin Paulissakin on sitä jotain joka saa mun sydämen sykkimään sille! Toivottavasti joskus pääsen kattomaan tuota heppua ihan livenä. 

Olenko mä ihan yksin näiden tunteideni kanssa, vai löytyykö teistä lukijoista ketään joka myös kuolaisi tämän miehen perään tai edes tykkää tuosta sen uusimmasta kipaleesta?! Vai pyörittelettekö parhaillaan päätänne ja mietitte miten tuosta voi edes tykätä?! 

Ja kertokaahan toki onko teillä itsellänne tällä hetkellä joku suosikki biisi, jota popitatte kokoajan? Kuulisin näitä mielelläni, niin ehkä voisin pikkuhiljaa alkaa kuuntelemaan jotain muutakin kuin pelkkää Paulia :D

Mutta eipä mulla nyt tähän hätään tämän kummempia. Palaillaan paremmalla ajalla! 


6 kommenttia:

 1. Ekaksi sellaista, että mulla ois sulle haaste. :3

  http://varjosuden-varjo.blogspot.fi/2014/04/arkihaaste-15.html

  Ja toiseksi Paulilla on ihana ääni! Oon kyllä aina tykänny kuunnella Kolmatta naista mutta mieki tuon ohjelman myötä sain todeta miten lutusen olonen mies se on. :D Ja ihana tuo laittamasi biisi. Itse tykkään kauheesti sen tulkinnasta siideripissiksestä.

  VastaaPoista
 2. Oih! Kivaa :)
  Jei! Hienoa, että löytyy muitakin Paulista tykkääviä. Onhan se niin lutunen :3

  VastaaPoista
 3. Mun piti oikeen googlata että kukas se olikaan. xD Kun mulla oli oletus ja se olikin se keneksi oletin! Mä kans oon katellu että tossa ukossa on kyllä jotakin josta mäkin pidän!

  VastaaPoista
 4. Noi sun housut! <3 ☺ Ja pakko kyllä sanoo et toi biisi on aivan uskomaton (raiskaan tääl nyt sitte replayt koko loppupäivän)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.. rakkauspöksyt <3 Jee! Kivaa, että muutkin tykkäilee tuosta ihanasta biisusta :)

   Poista