30. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 5/5

"Herää pahvi, viimeistä viedään!" sanoisi nyt Hugo-peikkokin ja itseasiassa tänään viedään viimeistä kahdessakin eri asiassa. Nimittäin tänään on  koittanut tämän arkihaasteen loppu, sekä huhtikuun loppu. Huomenna sitä hypätäänkin taas seuraavaan kuukauteen. Ihana toukokuu! Toukokuu, joka sisältää paljon kaikennäköistä menoa. On mun syntymäpäivää, Koda pitäis muistaa viedä rokotuksille, opintomatkaakin olis tiedossa ja valmistujaiset myös! Eli kaikkea jännää kivaa tiedossa ja ennen tätä kaikkea on tämä reissu, josta eilenkin hieman mainitsin. Elikkäs huomenna suuntaamme poikaystäväni kanssa kohti Kuusamoa. Siellä vietämme pari päivää mökissä ja käydään ainakin pienikarhunkierros vaeltamassa. Itse olenkin sen jo kerran kiertänyt ja siellä on kyllä hienoja maisemia. Ihanaa vaihtelua tähän arkeen :)

Niin ja sitten siihen päivänkuvaan. Poitsujen kanssa vedettiin heti aamutuimaan ihana, pitkä lenkki. Siitä päivä onkin jatkunut mukavasti kuvia muokkailen, blogeja lueskellen, kantria kuunnellen, vähän piirrellellen, siivoillen, sekä tietysti huomista varten pakkaillen. Ihanan leppoisa keskiviikko!
Päivänbiisiksi on tottakai pakko valita tämä. ♫ Kuusamo.. nyt kutsuu mua kuusamo..♫Mutta ei kait tässä. Viettäkää hulvattoman hauska vappu, naurakaa paljon ja juokaa simaa! Minä palailen blogin puolelle sitten Kuusamon reissun jälkeen. Heissulivei :)

4 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa ja heissulivei!;D

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti oli mukava reissu teillä. :)

  Söpö tuo päivänkuva. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hyvä reissuhan siitä tosiaan tulikin :) Tässä pian koitan postauksenkin siitä väsätä!

   Poista