27. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 2/5

 photo DSC01116_zps02755d65.jpg

Tänään on ollut aika löllö (?!?!) päivä. Mitään ei oikeen ole saanu aikaseks ja ajatukset huitelee jossain missä lie enkä saa niistä kiinni ollenkaan. Jotenki tuntuu etten oo ihan täysillä mukana tässä maailmassa tänään. Kaippa se on ihan sallittua joskus. Veikkaan, että mun aivot on ottanu vähän lomaa ja siks en käy ihan täysillä nyt vaikka kuinka pinnistän. Toivottavasti aivot kuitenkin palais kuvitteellisilta aurinkolomiltaan huomiseen mennessä, kun pitäisi kouluunkin taas mennä ja mielellään oisin siellä vähän skarpimpi. 

Oon mää kuitenkin sen verran saanu tänään aikaseksi, että käytiin poitsujen kanssa meren rannalla vähän heittelemässä frisbeetä. Kodaa nyt ei tietenkään mikään frisbee kiinnosta, mutta Theddyä sitten senkin eestä! Harmi vain, ettei frisbeen nakkomiset nyt ihan onnistuneet mitenkään tyylipuhtaasti ainakaan. Liekkö vika ollut Theddyn reaktioissa vai sitten ihan vain minun heitoissani. Veikkaan vahvasti viimeistä. Theddy ainakin yritti parhaansa nappailla frisbeetä, vaikka ei se tuumannut tänään onnistua laisinkaan. Joka tapauksessa hauskaa oli!

Ja päivänbiisiksi en voi olla valitsematta tätä... ♫ ..mikä on kun ei onnistu ♫Toivottavasti teillä on ollut antoisa viikonloppu ja olette valmiina taas uuteen viikkoon :) Palaillaan!

4 kommenttia:

 1. Kyllähä sitä ny sunnuntaisin saa vähän löllöillä. :D Ihana tuo gifi! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkä se on ihan sallittua noin sunnuntaisin! :D Onneksi nyt kuitenkin taas aivotkin hereillä ja uusi viikko edessä!

   Poista
 2. Ooooo, minäminäminä haasta minut tähän!!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu laiska enkä oo viittiny ketää haastaa.. :D Mutta otappa ihmeessä haaste vastaan ! Kivaa :)

   Poista