8. huhtikuuta 2014

Ei kiire mihinkään

Mun rentoilu viikkoni on alkanut oikein mukavissa tunnelmissa. Ihanaa kun on enemmän aikaa puuhailla koirienkin kanssa. Eilettäinkin pojilla oli vaikka mitä kivaa tekemistä pitkin päivää. Kaverin innoittamana kävin piiiiiiiiiiiitkästä aikaa tekemässä koirille jälkeäkin ja kyllä oli pojat riemuissaan. Ei sitä aina tavallisina arkipäivinä kerkeä/jaksa kehittää koirille mitään erikoisempaa puuhaa, joten oikein kiva nyt tämä minunkin viikon loma niin saa pojat aimo annoksen tekemistä! Saas nähä mitä sitä vielä tälle viikolle keksiikään. Pyöräretkiä ois ainakin kiva tehä, mutta niitä varten tulisi etsiä ja löytää pyöränpumppu. Helpommin sanottu kuin tehty..

Eilen illalla kävästiin siskon, koirien, sekä kameroiden kanssa tossa ihan viereisellä järvellä. Ennen oon uskaltanu pitää koiria siellä vapaana ihan huoletta, mutta nykyään otan varman päälle ja piän molemmat siellä jollain tapaa hihnan päässä. Ihan vain, koska oon kyllästyny saamaan haukkuja siitä, että pidän koiriani vapaana. Tuolla järven rannalla kun on alkanut myös enemmän käymään muuta väkeä, niin paras kun pitää koirat hihnoissa, niin kenenkään ei tarvitse nyrpistää mulle nokkaansa. 

Järvellä tuli parit kuvat räpsittyä kun pari siivekästäkin sattui ilmestymään näköpiiriin kuvattavaksi. Koiria ei linnut pahemmin kiinnostaneet. Koda touhusi perinteisesti jotain ihan omiaan ja sisko yritti ilmeisesti pitää sille jöötä ja Theddy läträsi jäitten seassa järvessä aivan kuten seuraavasta videon pätkästäkin huomaa. 

 photo IMG_3110_zps6cde8ea4.jpg photo IMG_3095_zpsbeb130c4.jpg photo IMG_3140_zpsb6182833.jpg photo IMG_3192_zps6e50be62.jpg photo DSC09194_zps6db8d4c8.jpg photo DSC09209_zpsf8764b84.jpg photo DSC09219_zps32cc6102.jpg photo DSC09220_zpsf8963a0d.jpg photo tepastelua_zps6ba294db.gif

10 kommenttia:

 1. Oispa itelläki vapaa viikko....:D ois niin tarpeen. Kiva postaus ja hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Joo tää viikon loma on kyllä aika jees :) Jaksaa sitten hyvin kevään loppuun!
  Ja kiitos kehuista :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Tykkään myös paljon sun blogin taustasta :)

  http://marjukkakatariina.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti ja rento blogi sulla ja nättejä kuvia! ☺ Aloin seuraamaan!

  VastaaPoista
 5. Eikä, kuinka ihana blogi (tausta <33) ja tykkään näistä kuvista, tosi upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tausta on kyllä minunkin mieleen. Ihanan keväinenkin :) Ja kiitos paljon kehuista!

   Poista
 6. Aww söpö video. :D Ja tosi nätti tuo kuva missä Koda tuijottaa sitä sulkaa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii Kiitos! :3 Tuo sulka kuva tuli vahingossa.. olin ottamassa kuvaa pelkästä sulasta, mutta tuo pässi tunki naamansa eteen ja olin iha raivona sille, kunnes tajusin, että hei.. täähän on paljon kivempi näin.. hyvä poika! ::DD

   Poista