6. tammikuuta 2014

Blogi synttärisankarina


Tadaa! Tänään saammekin juhlia tämän blogin syntymäpäiväjuhlaa. Nyt on kulunut tasan vuosi siitä, kun päätin ja tein itselleni ikioman blogin, kenties pikkusiskoni innostamana ja saan kyllä olla todella iloinen siitä, että tämän blogin itselleni väsäsin. Bloggailusta on nimittäin tullut minulle hyvin rakas harrastus, jota ilman en enää osaisi kuvitella olevani. Se on tuonut tämän vuoden aikana minulle paljon iloja ja hyötyjä. Saan jakaa ajatuksiani, kuulumisiani, sekä kuviani teille ihanille lukijoilleni. 

Kun tässä selailin kulunut blogivuotta, niin totesin ylpeänä, että kyllä sitä vain on kovasti kehittynyt bloggaajana. Niin kuvaamispuolessa, kuin kirjoittamispuolessakin. Kehittynyt olen mielestäni myös blogin ulkoasun tekijänä. Kokoajan saan olla yhä tyytyväisempi blogiin.

Blogihan on ensimmäisen vuotensa aikana kovasti etsinyt itseään. Osoite on vaihtunut muutamaankin otteeseen matkan varrella, mutta tämä nykyinen on kolahtanut ainakin minuun oikein kunnolla. Ulkoasu on kokenut muutoksia useita kertoja ja lopulta olenkin päätynyt muokkaamaan sitä vuodenaikojen mukaan. Onhan jo blogin sisältökin melkolailla luonnonläheistä, niin mielestäni osuvaa on, että ulkoasu muuttuu aina vuodenaikojen mukaan. Ja satunhan minä myös olemaan ihminen, joka herkästi saattaa kyllästyä juuri tälläisiin asioihin ja siksi blogin ulkoasun muokkaaminen on mukavaa ja virkistävää puuhaa. 

Tosiaan, kuten jo aikaisemmin tekstissäni mainitsin, niin tämä blogimaailmassa pyöriminen on kyllä antanut minulle paljon. Ei pelkästään oman blogin kirjoittaminen, vaan myös toisten blogien lukeminen, joista usein saa paljon kivoja vinkkejä ja ideoita vaikka mihin juttuihin. Niin ja onhan tässä suuressa osassa myös te rakkaat, jotka jaksatte kommenteillanne minua piristää. Se vetää aina väkisinkin hymyn korviin saakka, kun huomaa, että on saanut positiivistä kommenttia. Kiitos siis teille kaikille.

Haluaisin myös tämän kuluneen blogi vuoden kunniaksi mainita ihan nimeltä erään rakkaan lukijani, joka on ahkerasti seuraillut elämääni täällä blogin puolella (ainakin siltä se on minusta tuntunut) ja saanut minut iloiselle tuulelle kommenteillaan. Tämä henkilö on Varjosusi. Alkuun luin hänen nimimerkkinsä aina Varjojousi... ja ihmettelin kovasti, kunnes viimein kuukausien jälkeen hokasin nimimerkin oikein.. mutta jokatapauksessa.. sinulle halusin antaa erikoismainninnan aktiivisuudestasi! Toivottavasti viihdyt lukijana jatkossakin samoin kuin te kaikki muutkin.

Harmi sinänsä, että blogin kunniaksi en voi kakkua leipasta herkuttelemattomuuteni johdosta, mutta kai tämä porkkanan mussuttaminenkin käy hyvin syntymäpäiväjuhla herkuista :D

Vielä tähän loppuun voisin laittaa esille tilastoja kuluneesta vuodesta.

Teitä loistavia lukijoita on kertynyt menneen vuoden aikana yli 120.
Kävijämäärä on vuoden aikana kivunnut n. 19 500.
Kommentteja olen saanut yli 1000.
Ja postauksia olen rustaillut 185.

Melko aktiivinen blogivuosi siis takanapäin ja toivottavasti samalla meiningillä jatketaan. On se kieltämättä hassua ajatella, että kun tämän blogin väsäsin, niin en osannut odottaa mitään tälläistä. Todella iloinen olen teistä kaikista lukijoista, jotka täällä pyöritte. Kaikki kommenttinne piristävät minua enemmän kuin osaatte arvatakkaan! :)

4 kommenttia:

 1. Hmm..Mun kommentti tais sit kadota bittiavaruuteen kun yritin julkasta sitä ja se vaan jotenki katos...

  Mutta joo apua kiitos ihan punastun =^.^= Kiva että kommenteista on ollu iloa. Ja varmasti jatkan blogin lukemista kun täällä on aina niin piristäviä kirjoituksia ja videoita. :3

  Ja itsepä luin että oot lukenu mun nikin varjoJOUsusi.. :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana kuulla :)
   Ps. lukihärö iskee aina sillon tällön... :D

   Poista